Blogi

Uutta: Untenmaille äänikirjasarjan ensimmäinen osa on julkaistu!

Untenmaille äänikirjasarja tarjoaa nukahtamishetkiin suunniteltuja, tyynnyttäviä satuhierontoja. Satuhieronta vahvistaa lapsen rauhoittumisen taitoa ja aikuisen turvallista läsnäoloa. Kosketuksen ja tarinan yhdistelmä auttaa lasta rentoutumaan ja nukahtamaan.

On hienoa, että kaikissa äänikirjasovelluksissa (Storytel, Bookbeat, Elisa Kirja, Supla, Nextory, Podimo ja Suomalainen Plussa) voi laittaa kuulumaan lempeitä, uni-teemaisia satuhierontoja, joista ensimmäinen, Kalle-karhun talviuni -satuhieronta äänikirja, on julkaistu juuri! Loput viisi satuhieronta äänikirjaa julkaistaan kuukauden välein.

 

Metsä soi ja kimaltaa läpi talven, mutta tyytyväinen Kalle-karhu nukkuu pesässään syvää ja hyvää talviunta. Tässä satuhieronnassa eletään rauhallista talviunen tunnelmaa, koetaan revontulien leikkkiä, turvallisia jään ääniä sekä tähtien kirkasta loistetta.

 

Voit avata oman äänikirjasovelluksen ja kirjoitaa hakusanaksi: Untenmaille tai Sanna Tuovinen ja lähde satuhieronta-matkalle ihaniin satuihin ja turvalliseen kosketukseen. Ps: Suosittelemme kuuntelemaan äänikirjat hyvän kaiuttimen kanssa, silloin musiikillinen äänimaailma avautuu huomattavasti enemmän. Lukijana pehmeä-ääninen Vuokko Hovatta. Musiikin on luonut Peltokurki-yhtye. Kustantaja on WSOY. Tutustu koko äänikirjasarjaan täältä. Mukavia hetkiä satujen höyhensaarille!