Blogi

Hyvä kiertoon tempaus vei Satuhieronta-tuotteita lastensairaaloihin!

 

Joulu on antamisen aikaa ja hyvä ajankohta virtauttaa sadun ja kosketuksen taikaa eteenpäin. Satuhieronta voi tuoda iloa, lohtua ja hyvän olon tuntemuksia pienille potilaille. Turvalliset mielikuvat ja tyynnyttävä kosketus vaikuttavat myönteisesti hermostoon ja hormonitoimintaan, sekä voivat parhaimmillaan toimia lääkkeettömänä menetelmänä lapsen hoidossa.  Satuhierontahetket voivat tukea myös perusturvallisuutta ja lisätä turvallisuuden tunnetta haastavissakin tilanteissa.

 

50 kappaletta Nuutti Pikkukuutti, Maailman suloisin Satuhierontatarina -kirjaa lahjoitettiin lasten ja nuorten sairaalaan Tays:iin. Leea Pesola ja Johanna Pikkarainen ottivat ilahtuneina vastaan lahjoituksen ja kertovat videolla ajatuksiaan kirjalahjoituksesta.

 

 

Hyvää laitettiin kiertoon myös Satuhieronnan joulukorttien muodossa, joita lähti 50 kappaletta OYS:n lasten teho ja valvontaosastolle. Tämä kohde valittiin arvonnan kautta. Voittaneen ehdotuksen lähettäjä Elina Taikina-aho työskentelee itse kyseisellä osastolla ja lähettää alla olevia terveisiä:

” OYS:n lasten teho- ja valvontaosastolla hoidetaan koko Pohjois-Suomen alueen teho- ja valvontahoitoa tarvitsevat keskoset, vastasyntyneet, lapset ja nuoret aina 16-vuotiaisiin saakka.

Lapsen joutuminen teho-osastolle on aina kriisi koko perheelle. Läheisyys lapseen muuttuu. Satuhierontakorttien avulla voidaan vahvistaa vanhemman ja lapsen yhteenkuuluvuutta ja läheisyyttä sairaalassaolonaikana.

OYS:n teho- ja valvontaosastolla Satuhieronta-korttipakat jaetaan perheille joulukuun aikana. Lämmin kiitos lahjoituksesta Tarina ja Kosketus Oy:lle ❤️.”

 

Kiitos kaikille 127 arvontaan tulleiden ehdotusten lähettäneelle! Muita ehdotettuja kohteita Satuhieronta-joulukorteille olivat mm. päiväkodit, perhekuntoutusyksiköt, ensi- ja turvakodit, SPR:n ystäväpalvelu, Perheentalo, Hope ry, SOS lapsikylät jne… Tutustu kaikkiin ehdotuksiin täältä.

 

 

Lähetämme tämän ihanan uutisen myötä kaikille Satuhieronnan seuraajille mitä tunnelmallisinta ja kauneinta joulun aikaa! ❤️