Blogi

Aurinkoa äitienpäivään! Tässä lahjamme sinulle!

Äitienpäivän aikaan saadaan kokea uuden elämän puhkeamista luonnossa. Osassa Suomea jo vihertää, kun silmut avautuvat ihanasti lehdiksi!! Tätä samaa hetkeä ja uuden kasvun ihmettä koetaan myös Aurinko -satuhieronnassa. Tämä satuhieronta on yksi Tuuli tanssii, metsä kuiskaa -voimakorteista, ja viestii tarinallisesti äidillistä lämpöä, uuteen aamun heräämistä, sekä elämän kukoistusta.

Runonmuotoon kirjoitetussa satuhieronnassa orava saa elää metsässä huoletonta ja turvattua elämää. Näihin huolettomuuden hetkiin satuhieronta voi kuljettaa sinut ja läheisesi. Toivotamme tämän satuhieronta-lahjan myötä mitä kauneinta ja valoisinta äitienpäivää koko Suomeen! ❤️

Lataa ja tulosta Aurinko -satuhierontakortti tästä:
Aurinko -satuhieronta, kuva ja teksti

Avaamme hieman, miksi Aurinko -satuhieronta nousi juuri nyt mieleemme. Saimme muutamia päiviä sitten sähköpostia eräältä varhaiskasvattajalta. Hän kertoi pitävänsä kovasti satuhieronnasta ja kysyi, voisiko kopioida juuri tämän satuhieronnan kevät-lahjaksi ryhmänsä lasten perheille. Annoimme hänelle erikoisluvan siihen.

Nyt uuden kevään tuloa ihmetellessä tuli tunne, että olisipa ihana jos moni muukin saisi tehdä juuri tätä satuhierontaa tänä keväänä. Aurinko -satuhieronta pitää sisällään niin luontokasvatuksellista viestiä, sanataidetta ja voi omalta osaltaan tukea luovuuden kehittymistä. Myös runossa esiin tuleva haltioituminen on kyky, jota on mahdollista kehittää ja joka tuo elämään paljon lisää värejä ja ihmeen aistimien kokemuksia.

Ps: Mikäli kiinnostuit koko Tuuli tanssii, metsä kuiskaa -voimakorttipakkauksesta, niitä löytyy vielä muutamia kappaleita Tunnetaitoja lapselle -nettikaupasta!! Monet aiemmat tuotteet ovat jo loppuunmyytyjä ja viimeisiä viedään myös näiden tunnelmallisten ja ihanien korttien osalta!

Uuden kevään iloa päiviisi!