Satuhieronta-koulutus™

Satuhieronta-koulutukset vievät osallistujat matkalle läsnäoloon, satuihin, rentoutumiseen, sekä kosketukseen oman itsen sekä muiden ihmisten kanssa. Koulutuspäivät ovat kokemuksellisia, voimauttavia ja oivalluksiin kuljettavia. Satuhieronnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on auttaa muistamaan se, mikä on oleellista: pienillä asioilla, sanoilla ja teoilla voi olla suuri merkitys!

Sadut ja myönteinen kosketus avaavat oven loppumattomalle löytöretkelle ja myönteiseen muutokseen. Koulutuksissa perehdytään muun muassa myönteisen kosketuksen vaikutuksiin, rakentavaan vuorovaikutukseen, tunnetaitoihin, rentoutumisen hyötyihin ja läsnäolon taitoihin. Osallistujana pääset tutustumaan aiheeseen oman itsesi kautta: Luovuus, leikki ja lapsilähtöisyys ovat Satuhieronnan ydinasioita. Satuhieronta auttaa meitä näkemään ja ymmärtämään, miltä näyttää maailma lapsen silmin.

Tarjoamme ammatillista lisäkoulutusta: Taikapuu-koulutus (kohderyhmä: varhaiskasvattajat ja opettajat). Suunnitteilla on myös Elopuu-koulutus (kohderyhmä: terapia- ja hoidollista työtä tekevät). Molemmat ovat Satuhieronnan peruskoulutuksia, joiden kautta pääset perehtymään Satuhieronnan mahdollisuuksiin, vaikutuksiin ja käytännön toteutukseen.

Satuhieronta-koulutus sisältää tasot 1 ja 2, joista voit halutessasi käydä pelkästään ensimmäisen tason – Satuhieronnan perusteet (taso 1), tai edetä toiselle tasolle Satuhieronta-ohjaajaksi asti.
Satuhieronta-ohjaajakoulutuksia ei ole tällä hetkellä tapahtumakalenterissa.


Tervetuloa voimaantumaan ja rentoutumaan!
Koulutuksillamme on 100 %:n tyytyväisyystakuu.