Satuhieronta-koulutus™

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena -koulutukset™ (1 taso) antavat valmiudet hyödyntää satuhierontaa omassa työympäristössä, monipuolisesti ja luovasti. Koulutuspäivät vievät osallistujat matkalle läsnäoloon, satuihin, rentoutumiseen, sekä kosketukseen myös oman itsen kanssa. Koulutuspäivät ovat vuorovaikutteisia, voimauttavia ja oivalluksiin kuljettavia. Tutkimustieto, teoria sekä kokemuksellinen oppiminen kulkevat käsi kädessä. Tutustu lisää täältä.

” Arvostus lapsiin ja omaan itseeni on kasvanut Satuhieronnan myötä. Satuieronnan kautta olen päässyt lähemmäksi lasta ja luottamus on kasvanut tämän ansiosta. Mielestäni satuhieronnan myötä olen huomannut ilmapiirin rauhalliseksi ja vapautuneeksi, sillä hiljaisempi ja arempi lapsi on alkanut ilmaisemaan itseään. Jokainen lapsi on innokkaasti mukana ja nauttivat jokaisesta hetkestä. Minä tunnen nämä hetket suureksi ja tärkeäksi. Itsekin saan tästä todella paljon.”

– Elma perätalo, lastenhoitaja –

Halutessasi jatkaa matkaa Satuhierontaohjaaja-koulutukseen™ (2 taso) pääset omaksumaan satuhieronnan syvempää tietoa niin satuihin, kosketukseen kuin niiden yhditämiseen liittyen. Satuhierontaohjaaja-koulutuksessa avataan turvan luomisen merkitystä, sekä tarpeiden tunnistamisen ja niihin vastaamisen teemoja satuhieronta-hetkissä. Myös Satuhierontaohjaajana toimiminen ja oman ohjaajuuspolun löytäminen on koulutuksen teemoina. Tutustu lisää täältä.

Satuhierontaan liittyvissä koulutuksissa perehdytään myönteisen kosketuksen vaikutuksiin, satujen symboliikkaan, rakentavaan vuorovaikutukseen, tunnetaitoihin, rentoutumisen hyötyihin ja läsnäolon taitoihin. Osallistujana pääset tutustumaan aiheeseen elämyksellisesti: Luovuus, leikki ja lapsilähtöisyys ovat Satuhieronnan ydinasioita. Satuhieronta auttaa meitä näkemään ja ymmärtämään, miltä näyttää maailma lapsen silmin. Sadut ja myönteinen kosketus avaavat oven loppumattomalle löytöretkelle ja myönteisiin muutoksiin!

Tervetuloa voimaantumaan ja rentoutumaan!
Koulutuksillamme on 100 %:n tyytyväisyystakuu.