Blogi

Astu mukaan 10-vuotisjuhlaan! (Tarjoukset voimassa 24.03. asti)

“ Ostin itselleni Satuhieronta-kirjan heti sen ilmestyttyä, ja käytin sitä loput työvuoteni.  Huomasin, miten levottomatkin lapset rauhoittuivat ”kuuntelemaan” satua. Monesti lapset tulivat pyytämään, että tee minulle satuhieronta. Lapset valitsivat kirjasta, mikä satu olisi tällä kertaa kiva. Huomasin myös, että lapset tekivät oma-aloitteisesti satuja toisilleen. Olen todella iloinen, että sain tämän työkalun viimeisten työvuosieni ajaksi.”

– Anita Karjalainen, eläkkeellä oleva lastentarhanopettaja –

Tämä on yksi viime kuun Satuhieronta-kirja kyselyyn tulleista ihanista vastauksista. Nämä vastaukset ovat kertoneet, että kymmeneen vuoteen on mahtunut paljon arvokkaita hetkiä sadun ja kosketuksen parissa! ❤️

Eräässä toisessa palautteessa kerrottiin: “Satuhieronta-hetket ovat yhteisiä taikahetkiä ja tuokion jälkeinen hiljainen harmonia ja hyväntuulinen tunnelma on hieno hetki ryhmän päivässä.“ Myös satuhieronnasta kertovat useat opinnäytetyöt ovat viestineet samaa – Levotonta arkea on todellakin mahdollista rauhoittaa hyvin lapsilähtöisellä tavalla!

Tämän kirjan 10 -vuotisen synttärijuhlan tiimoilta saamme katsoa mitä kaikkea on jo tapahtunut Satuhieronta-kirjan parissa, samalla juhlistaen sitä mitä sadut ja kosketus voivat saada aikaan tulevaisuudessa. Olemme hyvin onnekkaita, että satuhieronta-kirjasta on otettu aina uusintapainoksia, ja sitä on edelleen saatavilla!! ⭐⭐⭐

Nyt juhlan kunniaksi Satuhieronta, läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirja on mahdollista hankkia upean etuhintaan reilu viikon ajan (tarjoukset voimassa 24.03.2024 asti)! Ihanana yhteistyökumppaninamme toimii jälleen Tunnetaitoja Lapselle-sivusto, jonka nettikaupasta löydät  Satuhieronta -kirjan lisäksi juhlatarjouksessa olevat Nuutti pikkukuutti-kirjan sekä Tuuli tanssii, metsä kuiskaa -Voimaannuttavat satuhierontakortit. Tarkista siis puuttuuko jokin näistä omista kokoelmistasi, tai mieti haluatko antaa lahjaksi jonkin näistä jollekin sinulle rakkaalle ihmiselle. Kaikki nämä tuotteet ovat saatavilla tuntuvien hinta etujen kanssa 10 päivän ajan.

⭐Astu nettikaupan tästä ⭐

HUOM: Näiden hienojen hintatarjousten lisäksi saat juhlan kunniaksi ostostasi kaupan päälle Rentoutusohjaaja, Satuhieronta kokonaisuuden kehittäjä Sanna Tuovisen kirjoittaman ja lukeman Kannateltu rentoutuminen -mielikuvamatkan (mp3), joka johdattaa sinut miellyttävällä tavalla rentoutumaan ja palautumaan (arvo 18,50 €).

Kannateltu rentoutuminen -äänite sisältyi aikoinaan myös Satuhieronnan juhlapakettiin. Äänitettä ei ole yleisessä myynnissä. Tehdessäsi tilauksen saat tämän ihanan rentoutusäänitteen veloituksetta tilausvahvistuksen yhteydessä suoraan sähköpostiisi.

Hyvää oloa ja iloa viikkoosi! ❤️