Blogi

Tarina ja Kosketus -videopodcast sarja kutsuu inspiroitumaan ihmisyydestä!

Vihdoin satuhieronnan syventävää tietoa kaikkien saatavilla!

Uusi Tarina ja Kosketus -videopodcast -sarja kutsuu mukaan inspiroitumaan, oivaltamaan, löytämään uutta sekä pysähtymään ihmisyyden oleellisempien asioiden äärelle. Lämpimässä ja ihmisläheisessä podcast -sarjassa tarkastellaan sekä kosketusta, tarinoita, että tarinoiden ja kosketuksen yhdistämistä ja lisäksi niiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä vaikutuksia ja mahdollisuuksia.

Ensimmäinen jakso:
Tarina ja Kosketus -podcastin ensimmäisessä jaksossa Satuhierontamenetelmän kehittäjä Sanna Tuovinen kertoo omaa tarinaansa jonka myötä mennään satuhieronnan juurille. Miten Satuhieronta on kehittynyt, mitkä asiat ovat olleet vaikuttamassa Satuhieronnan syntyyn ja miten syvä ja monipuolinen menetelmä onkaan! Astu mukaan ensimmäiseen jaksoon.
Toinen jakso:
Tarina ja Kosketus podcastin toisessa jaksossa Sanna Tuovisen haastateltavana on kymmenen lapsen äiti, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakouluttaja, NLP kouluttaja ja Satuhierontaohjaajakouluttaja Titta Karanta. Haastattelussa Sanna ja Titta keskustelevat muun muassa satujen ja kosketuksen tarvelähtöisestä hyödyntämisestä sekä turvan luomiseen vaikuttavista asioita. Kenties nämä asiat koskettavat myös sinussa jotain hyvin aitoa kohtaa ja avaavat näkemään jotain uutta.  Tervetuloa mukaan isnpiroivaan podcast haastatteluun.