Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (taso 1)™

”Olen positiivisesti yllättynyt. Olin etukäteen varautunut, tuntui voisiko tällaista oppia. Nyt on sellainen tunne, että haluaa jakaa tätä päivähoidossa. Ajattelen jo ketkä lapset voisivat hyötyä Satuhieronnasta.” – Osallistuja kokemus –

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (taso 1)™ -koulutus on lapsiläheisissä ammateissa työskenteleville, kuin myös alalle opiskeleville suunnattu ammatillinen lisäkoulutus. Satuhieronta on menetelmä, joka edistää lasten ja aikuisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Se on keskeinen työväline jokaiselle, joka toimii työssään lasten ja lapsiryhmien kanssa.

Tulevia koulutuspäiviä:

 

 • Lauantai 06.04.2024, klo: 09.30-16.30, Tampere.
  Kouluttajana Pia Viljanen, KK, luokanopettaja, Satuhieronta-kouluttaja, laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettaja, Positive Psychology Coach.

 

 • Lauantai 13.04.2024, klo: 09.30-16.30, Oulu.
  Kouluttajana Titta Karanta, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakouluttaja, Satuhieronta-kouluttaja, NLP -kouluttaja.Voit ilmoittautua koulutuksiin lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: Info@satuhieronta.fi. Lisätietoja ja koulutuksen osoitteen saat ilmoittautumisen jälkeen. Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Kouluspäivässä syvennytään Satuhieronnan inspiroivaan ja monin tavoin hyvinvointia vaalivaan maailmaan. Koulutuksessa käymme läpi Satuhieronta-menetelmän mahdollisuuksia ja vaikutuksia. Tarkastelemme menetelmää muun muassa sosiaalisten taitojen oppimisen ja luovuuden tukemisen kannalta. Satuhieronnan ydinasioita ovat lapsen itsetunnon tukeminen, rauhoittuminen ja rentoutumisen opettelu sekä läsnäoleva vuorovaikutus.

 

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (taso 1)™ -koulutus koostuu:

 • yhdestä lähiopetuspäivästä (7 opetustuntia)
 • kattavasta Satuhieronnan työkirjasta valmiine satuhierontoineen
 • ihastuttavasta Pikkupeikko ja Kuu -e-kirjasta
 • Satuhieronnan osaaja -laatumerkistä

 

Koulutuksessa opit ja koet monipuolisten käytännön harjoitusten ja teorian avulla,

 • mitä on myönteinen kosketus, miltä se tuntuu ja miten se meihin vaikuttaa
 • mitä Satuhieronta on, miten se meihin vaikuttaa ja mihin sen vaikutukset perustuvat
 • miksi Satuhierontaa kannattaa tuoda päivähoitoon
 • millaisia kokemuksia lapsilla, vanhemmilla ja varhaiskasvattajilla on ollut Satuhieronnasta
 • millaista Satuhieronta on käytännössä ja miten sitä voi soveltaa eri tilanteissa
 • miten Satuhieronta vahvistaa myös omaa hyvinvointiasi ja myönteistä suhdetta omaan itseesi
 • millaisia eettisiä periaatteita Satuhierontaa käyttävän on syytä huomioida työssään.

”Satuhieronta-koulutuspäivässä oli hyvin lämmin tunnelma. Uskon lämmön ja rauhan toteutuvan myös omassa työssäni myös lapsiryhmässä. On hyvä tässä tehokkuus yhteiskunnassa tuoda esille myös muitakin arvoja.” – Osallistujan kokemus –

 

100 prosentin tyytyväisyystakuu

Koulutuksemme ovat olleet hyvin pidettyjä ja antoisia osallistujillemme, joten uskallamme luvata 100 prosentin tyytyväisyystakuun. Koulutuspäivän aikana tarkastelemme myös osallistujien omaa hyvinvointia ja vahvistamme myönteistä suhdetta omaan itseen. Perehdymme rakentavaan vuorovaikutukseen ja läsnäolotaitoihin. Kaikella tällä vahvistetaan omaa henkilökohtaista hyvinvointia, ammattiosaamista sekä oman työn mielekkyyttä. Koulutuspäivä on kokemuksellinen, voimauttava sekä rentouttava kaikille siihen osallistuville.

”Aivan ihana koulutus! Rauhallinen eteneminen rauhoitti itseänikin. Sain paljon ajateltavaa. Kosketti itseä syvältä. Antoisa, voimaannuttava päivä!” – Osallistujan kokemus –

 

 

Satuhieronta lapsen kasvu ja kehityksen tukena (taso 1) -koulutuksen hinta:

 • Yksilöhinta avoimissa koulutuksissa: 178 € (sis. alv 24%) / hlö.
 • Pakettihinta yhteisöille: 1 750 € + alv. 24 % + matka- ja majoituskulut. Maksimissaan 20 osallistujaa.

 

Molemmat hinnat sisältävät 7 opetustunnin mittaisen koulutuspäivän, kattavan työkirjan valmiine satuhierontoineen, Pikkupeikko ja Kuu -e-kirjan sekä Satuhieronnan osaaja -laatumerkin.

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi lapsilähtöisellä tavalla! Tulet Satuhieronnan kautta saamaan enemmän tyytyväisyyttä ja onnistumisen kokemuksia työhösi ja vaikutat samalla lasten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin merkittävällä tavalla!

 

Tilaa unohtumaton ja voimaannuttava koulutus työyhteisöllenne tai ilmoittaudu mukaan avoimiin koulutuksiin: info@satuhieronta.fi.