Untenmaille satuhieronta-äänikirjat (WSOY)

Hyviä uutisia: Uni-satuhierontoja löytyy kaikista äänikirjapalveluista!

Untenmaille äänikirjasarja tarjoaa nukahtamishetkiin suunniteltuja, tyynnyttäviä satuhierontoja. Satuhieronta vahvistaa lapsen rauhoittumisen taitoa ja aikuisen turvallista läsnäoloa. Kosketuksen ja tarinan yhdistelmä auttaa lasta rentoutumaan ja nukahtamaan.

Untenmaille äänikirjat löytyvät kaikista äänikirjapalveluista: Storytel, Bookbeat, Elisa Kirja, Supla, Nextory, Podimo ja Suomalainen Plussa. Tai voit ostaa Untenmaille äänikirjan itsellesi esim. Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta. Äänikirjat julkaistaan kuukauden välein.

 

Untenmaille – Kalle-karhun talvi-uni satuhieronta (äänikirja)

Metsä soi ja kimaltaa läpi talven, mutta tyytyväinen Kalle-karhu nukkuu pesässään syvää ja hyvää talviunta. Tässä satuhieronnassa eletään rauhallista talviunen tunnelmaa, koetaan revontulien leikkkiä, turvallisia jään ääniä sekä tähtien kirkasta loistetta.

Julkaistu 08.02.2023. Kustantaja WSOY.

 

 

 

 

Untenmaille – Eläinlasten unilaulut satuhieronta (äänikirja)

Päivän leikkien jälkeen eläinlapset palaavat pesiinsä ja saavat rauhoittua untenmaille kuunnellen kauniita unilauluja sekä metsän turvallisia ääniä. Iltahetki täyttyy puron solinasta, metsän huminasta, lintujen laulusta.

Eläinlasten unilaulut satuhieronnassa turvallinen kosketus kulkee koko kehon alueella.

Julkaistu 08.03.2023. Kustantaja WSOY.

 

 

 

Untenmaille, Pepe-unipupu satuhieronta (äänikirja)

Kivan päivän jälkeen Pepe-unipupu valmistautuu nukkumaan. Sängyssä on mukavaa haukotella, venytellä ja antaa kehon rauhoittua ihanasti untenmaille.

Pepe-unipupu satuhieronnassa mukaillaan hermoston luonnollista ja ihanaa kykyä rauhoittua ja antautua uneen.

Julkaistaan huhtikuussa 2023. Kustantaja WSOY.

 

 

 

Untenmaille, Oiva-oravanpoika satuhieronta (äänikirja)

Oiva oravanpoika pyörii pehmeällä sammalvuoteella. Oravavanhempi ehdottaa että Oiva voisi laskea mielikuvissaan vaikka kotikuusen käpyjä, ehkä silloin uni tulisi. Ja niin Oiva nukahtaa ihanaan uneen, jossa numeroiden rauhallinen laskeminen on myös mukana.

Julkaistaan toukokuussa 2023. Kustantaja WSOY.

 

 

 

 

Untenmaille, Miro-muurahainen satuhieronta (äänikirja)

Koko metsä kylpee suloisessa unitunnelmassa. Pieni Miro-muurahainen löytää unipatjakseen pehmoisen ja valkoisen untuvan. Oi, miten ihanaa!

Miro-muurahainen satuhieronnassa tutkitaan sitä miten pieni voi olla suurta ja ihmeellistä. Satuhieronnan kosketus on tyynnyttävää ja hoivaavaa.

Julkaistaan kesäkuussa 2023. Kustantaja WSOY.

 

 

 

Untenmaille, Hiirilapset nukahtavat satuhieronta (äänikirja)

Hiirivanhempi silittelee hiirilapsia turvalliseen uneen. Pienestä hiirestä tuntuu niin ihanalle tuntea lämmin kosketus. Kuunnella siskojen ja veljien tuhinaa. Ja lipua kuin huomaamatta untenmaille.

Tässä satuhieronnassa kosketus on turvallista, tyynnyttävää ja päästä jalkoihin ulottuvaa.

Julkaistaan heinäkuussa 2023. Kustantaja WSOY.

 

 

 

Tervetuloa lapsen kanssa ihanille satuhieronta-retkille untenmaille; Nukahtamisen hetkistä on mukavaa nauttia niin pienen muurahaisen kuin suuren, talviuntaan nukkuvan karhunkin kanssa. Satuhieronta-menetelmän kehittäjä, rentoutusohjaaja Sanna Tuovisen kirjoittamat satuhieronta-sadut vievät kokemaan untuvaista suloista pehmeyttä, metsän rauhoittavia ääniä sekä turvallista kotipesän tunnelmaa.

Voit kuvailla äänikirjojen sadut omalla rauhallisella kosketuksellasi satuhierottavasi keholle. Äänikirja sisältää ohjeistuksen satuhierontojen tekemiseen. Untenmaille äänikirjat sisältävät teoksia varten sävelletyn rauhoittavan ja elämyksellisen musiikillisen äänimaiseman. Lukijana Vuokko Hovatta, musiikista vastaa Peltokurki -yhtye.

Untenmaille on ihana kulkea kosketuksen, satujen ja rauhoittavan musiikin kera!