Blogi

Kerro meille kokemuksianne Satuhieronnan klassikkokirjasta!

Kymmeneen vuoteen mahtuu paljon elämää! Nyt on aika asettua muistelemaan miten ihka ensimmäinen Satuhieronta-kirja (2014, WSOY) on koskettanut vaikkapa juuri sinun sekä lasten elämää kotonasi tai vaikkapa työssäsi lasten parissa.

Tiedämme, että tämä kirja on löytänyt tiensä näiden vuosien aikana lukuisiin perheisiin, päiväkoteihin, mummoloihin, sekä muihin ympäristöihin, sillä kirjasta on otettu miltei 10 painosta ja sitä on myyty miltei 10 000 kappaletta!! Tämä jos mikä on Satuhieronnan taikaa! Suuri kiitos tästä teille asiakkaillemme! Tämä kertoo siitä, että kirjan parissa on vietetty valtaisa määrä rauhoittavia sekä turvallisuutta tuovia satuhierontahetkiä.

Nyt pyydämmekin sinua keromaan meille, miten Satuhieronta, läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirja on vaikuttanut teidän arjessa? Kokemukset voivat olla tästä hetkestä sekä myös vuosien takaa, sillä osa lapsista on kasvanut jo nuoriksi aikuisiksi näiden kymmenen vuoden aikana.

❤️ Onko kirja ollut jollain tavalla merkityksellinen teille ja jos on niin millä tavalla?

❤️ Onko tällä kirjalla ollut jonkinlaisia vaikutuksia sinuun tai lähipiirisi lapsiin?

❤️ Onko jokin erityinen muisto kirjan parista jäänyt mieleesi/sydämeesi?

❤️ Kerro myös saako kokemuksiasi julkaista Satuhieronnan nettisivuilla sekä somessa?

❤️ Kuvat esimerkiksi Satuhieronta-hetkistä kirjan parista ovat tervetulleita!!

Voit lähettää omat kokemuksesi vapaamuotoisesti osoitteeseen: info@satuhieronta.fi 22.02.2024 mennessä, kiitos! Jakaessasi kokemuksiasi osallistut samalla Satuhieronta-tuote arvontaan. Arvontavoittona on ihana Nuutti Pikkukuutti sekä Satuhieronta -läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirjat. (Alla kuva kyseisen kirjan kannesta.)

Jaetut kokemukset ovat todella merkityksellisiä, sillä niiden kautta konkretisoituu kosketuksen ja satujen voima. Ole mukana tekemässä näkyväksi sitä, miten eri tavoin läsnäoleva kosketus ja tarinat voivat vaikuttaa lapseen tai sinuun itseesi. Voisi ajatella, että teemme tässä käytännön elämän tutkimusta, joka palvelee mahdollisesti muitakin oivaltamaan satuhieronnan voimaa ja mahdollisuuksia.

Kyselyn tiimoilta juhlistamme samalla Satuhieronta-kirjan pitkää matkaa, sillä lempeys ja rentoutuminen ovat maailmaa muuttavia voimia!