Blogi

Täältä näet ilmaiseksi Untenmaille -verkkokurssin ensimmäisen videon!

Hyviä uutisia: Untenmaille, lempeitä keinoja nukahtamisen tukena -verkkokurssi on avautunut! Nyt pääset katsomaan Untenmaille -verkkokurssin ensimmäisen videon, jossa Sanna Tuovinen avaa verkkokurssin monipuolista sisältöä. Verkkokurssi on helppo ja mukava tapa saada tukea nukahtamisen haasteisiin, omaksua rentoutumisen periaatteita, sekä tukea lapsen stressinhallintaa, rentoutumista ja hyvinvointia. Tervetuloa rentoutumisen ja hyvän unen keitaalle!

 

 

”Untenmaille -verkkokurssi on upea ja ajatuksia herättävä kokonaisuus, josta saa paljon rauhaa ja lempeitä keinoja hektisen lapsiarjen keskelle. Pysähtyminen tuli konkreettiseksi ja merkitykselliseksi myös näin aikuiselle ja kurssilla kohtasin jälleen tärkeän muistutuksen siitä, että aikuisen on itse pysähdyttävä, jotta voi toimia pysähtymisessä mallina lapselle ja siten tukea lastakin rauhoittumisessa.”

-Matilda Oksanen, äiti, Untenmaille -verkkokurssin koetestaaja –


Avajaistarjous on voimassa 18.06.2023 asti!
Tervetuloa Satuhieronnan nettikauppaan ja astu mukaan Untenmaille -verkkokurssille!

Huom: Untenmaille, lempeitä keinoja nukahtamisen tueksi -verkkokurssia voi hyödyntää yhtäaikaisesti Untenmaille -äänikirjojen (WSOY, 2023) kanssa täydentävänä ja syventävänä materiaalina.