Blogi

Satuhieronta-koulutuksesta iloa, hyötyä ja inspiraatiota arkeen! Tule mukaan! (Helsinki 18.10.2023.)

Haluatko osallistua koulutuspäivään, josta saa lähteä kotiin voimaantuneena, inspiroituneena ja rentoutuneena? Omakohtaiset kokemukset myönteisestä kosketuksesta ja uusien satujen luomisesta, monipuoliset harjoitukset, ryhmätyöt ja yhdessä jakaminen avaavat teorian lisäksi Satuhieronnan maailmaa erityisen hyvin. Koulutuksessa ammennat runsaasti eväitä lasten kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tueksi.

Tervetuloa 18.10.2023, klo: 09.00-16.00, Helsinkiin omaksumaan läsnäolevan kosketuksen ja voimaannuttavien satujen soveltamista ammattikäytössä.

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (taso 1)™ -koulutus on lapsiläheisissä ammateissa työskenteleville, kuin myös alalle opiskeleville suunnattu ammatillinen lisäkoulutus. Satuhieronta on menetelmä, joka edistää lasten ja aikuisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Se on keskeinen työväline jokaiselle, joka toimii työssään lasten ja lapsiryhmien kanssa.

Koulutuksessa syvennytään Satuhieronnan inspiroivaan ja monin tavoin hyvinvointia vaalivaan maailmaan. Koulutuksessa käymme läpi Satuhieronta-menetelmän mahdollisuuksia ja vaikutuksia. Tarkastelemme menetelmää muun muassa sosiaalisten taitojen oppimisen ja luovuuden tukemisen kannalta. Satuhieronnan ydinasioita ovat lapsen itsetunnon tukeminen, rauhoittuminen ja rentoutumisen opettelu sekä läsnäoleva vuorovaikutus.

”Olen yksi kurssilaisistasi viime keväältä. Aluksi ajattelin aika epäillen koko satuhieronnasta. Olen nyt ollut tuuraamassa monessa erityislasten luokassa ja olen huomannut kuinka paljon satuhieronnasta on ollut hyötyä. Se on auttanut monessa kohtaa rauhoittamaan lapsia, kun ovat väsyneet tai tulleet levottomiksi. Nyt voin sanoa, että siinä sai erinomaista koulutuksesta ja apua eilaisiin tilanteisiin lasten kanssa. Voin suositella satuhierontakoulutusta nyt kaikille.” -Osallistujan kommentti –

Voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen: info@satuhieronta.fi. Lisätietoja: 0401623315/ Sanna. Kouluttajana Satuhieronta-menetelmän kehittäjä, kirjailija Sanna Tuovinen. Lisätietoja löydät täältä.

Satuhieronta on polku kiireestä läsnäoloon, stressistä rentoutumiseen ja mielentasolta sydämentasolle!