Blogi

Tunnelmallisia joulukortteja läheisillesi, sukulaisillesi tai yrityksellesi jälleenmyyntiin ❤️

Oletteko parhaillaan etsimässä joulukortteja läheisillesi, työyhteisöllesi tai vaikkapa yrityksellesi jälleenmyyntiin? Tältä sivulta löydät tietoa iki-ihanista joulukorteista, jotka tuovat tullessaan pieniä ihmeitä ja joulun taikaa!

Satuhieronta-joulukortit on ihana tapa toivottaa hyvää joulua ystäville sekä sukulaisille lähellä ja kaukana. Satuhieronnan joulukorteissa on toisella puolella tunnelmallinen kuva ja toisella puolella joulusatuhieronta, joka pitää sisällään kauniin viestin, joita on mm. Olet ainutlaatuinen, toivon kaikkea hyvää  jouluusi, olet tärkeä,  joulu on rakkauden juhla.Jokainen joulukortti on uniikki ja sisältää eri kuvan ja kuvaan sopivan satuhieronnan.

Kauniit kuusi joulukorttia on kiedottu yhteen paperisella vyötteellä ja paketti sisältää päällimmäisenä myös Tervehdys-kortin, jossa kerrotaan hieman satuhieronnan tekemisestä. Lumoavat Satuhieronnan joulukortit on kuvittanut kansainvälinen kuvataiteilija Nora Surojegin ja tunnelmalliset satuhieronta-runot on kirjoittanut Satuhierontamenetelmän kehittäjä Sanna Tuovinen.

Lämmin kosketus ja arvostavat sanat luovat joulun ihmeitä!

Joulukorttien hinnat ja tilaaminen:

 

Mikäli haluat tilata ALLE kymmenen Satuhieronnan joulukortti-pakettia (6 kpl kortteja/paketti), voit tehdä tilauksesi tämän linkin kautta hintaan 11,90 € /paketti.

Mikäli haluat tilata jälleenmyyntiin 10-100 joulukortti-pakettia, voit tehdä tilauksenne tämän lomakkeen kautta.  Postikulut on 10-50 kappaleen paketeissa 6,00 € ja 100 kappaleen paketeissa 12,00 €. Satuhieronta joulukorttien ulosmyyntihinta on 14,50 €/ pkt.

  • 10 pkt, hinta: 95,00 € (9,5 á).
  • 20 pkt, hinta: 178,00 € (8,90 á).
  • 30 pkt, hinta: 246,00 € (8,20 á).
  • 50 pkt, hinta: 375,00 € (7,50 á).
  • 100 pkt, jälleenmyyntihinta 650,00 € (6,50 á).

Joulukortti-pakettinne saapuu noin 3-4 arkipäivän sisällä. Luodaan yhdessä mitä ihanin joulu!

 

 

Esimerkki-kortti

 

Hellä kosketus yhdistettynä jouluiseen runoon luo rauhoittavia yhdessäolon hetkiä, joista nauttivat niin lapset kuin aikuiset:

”Näissä hetkissä, joissa yhdistyy sanat ja kosketus, herää itsessä jotain merkityksellistä: Turvallisuuden tunnetta ja rakkautta. Arjessa ei aina toteudu se että pysähdytään toisen äärelle. Satuhieronnan joulupostikortit mahdollistaa juuri näitä hetkiä, mikä tuntuu todella ihanalle!”
– Saija Oittinen, äiti, YTM sosiaalipsykologi –

”Ystävän minulle tekemä joulukortin satuhieronta kiireisen päivän jälkeen yllätti suurelta vaikutukseltaan. Hetken pysähtyminen, korttien kauniit sanat ja pehmeä kosketus saivat minut täysin rentoutuneeksi. Pienellä satuhieronta hetkellä oli suuri vaikutus! Pienen lapsen äitinä olen tottunut olemaan itse hoivaa ja hellyyttä antava, mutta nyt myös minä sain kokemuksen hoivatuksi tulemisesta”
– Äiti 39 v-

Satuhieronta on helppo ja ihana keino luoda yhteyden tunnetta, aitoja läsnäolon hetkiä ja kaunista joulun tunnelmaa! Lähetä tilauksenne jo tänään! ❤️