Blogi

Satuhieronnan verkkokauppa sulkeutuu tämän viikon jälkeen! Toimintaa uudistetaan!

Muutoksia tuulet puhaltavat! Satuhieronnan nettikauppa on sulkeutumassa tämän viikon jälkeen liiketoiminnan kehittämisen ja uudistumisen ajaksi. Uskomme että uudistuminen palvelee aina kokonaisuutta ja tuo mukanaan paljon hyvää kaikille meille! ❤️

Nyt on mitä oivallisin hetki katsastaa:

  • löytyykö sinulta itseltäsi jo kaikki parhaimmat Satuhieronta-tuotteet?
  • onko lähipiiriin tulossa juhlia (esim. syntymäpäiviä tai kastejuhlia) mihin tarvitsisi ihanan lahjan?
  • tai haluatko vain kertoa omaa välittämistäsi jollekin läheisellesi… se on jo hyvä syy ostaa Satuhieronta-tuotteita lahjaksi.


Vielä tämän viikon ajan voit hankkia
nettikaupasta muun muassa ihanat Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa Satuhieronta-kortit, maailman suloisin Nuutti Pikkukuutti – kirjan, sekä kattavan satuhieronta-oppaan: Satuhieronta, läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirja (WSOY). Astu sadunhohtoiseen kauppaan!

”Kun suljen silmät, sormenpäissäni kulkevat yhä tarinat,
jotka olen kosketuksellani kuvittanut lasteni ja lastenlasteni iholle.
Ne ovat jääneet myös minuun.
Käden lämpö on sydämen puhtainta kieltä.”

-Satu Pusa, Nuutti Pikkukuutti, Maailman Suloisin Satuhieronta-tarina-

⭐⭐⭐

Vaikka nettikauppa sulkeutuu toistaiseksi, niin Satuhieronnan muu toiminta jatkuu kehittämisen ja uudistumisen aikanakin. Seuraava Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena  -koulutus (taso 1) pidetään 18.10.2023 Helsingissä (klo: 09.00-16.00). Kouluttajana Sanna Tuovinen. Voit Ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen: info@satuhieronta.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Seuraavia tapahtumia jossa Satuhieronta on mukana ovat: KOHDATAAN -perhemessut 26.08.2023 Huittisilla. Sekä Sanna Tuovinen on kutsuttu kirjailijavieraaksi Nurmijärven kirjastolle 26.09.2023.

Kiitos että olet mukana Satuhieronnan matkalla. Annetaan uusien, uudistavien tuulien kuljettaa meitä kohti hyvää! ❤️