Blogi

Satuhieronnan 1 ja 2 tason koulutuksia tulossa! ❤️

Pikkuhiljaa saapuva kevät tuo tullessaan paljon toivottuja asioita! Muun muassa muutamia Satuhieronta-koulutuspäiviä, joissa on mahdollista syventyä satujen ja kosketuksen maailmaan niin käytännössä sekä teoriassa. Myönteisellä kosketuksella, läsnäololla ja lempeillä saduilla on paljon hyviä vaikutuksia! Niin lapsiin, mutta myös meihin aikuisiin.

”Satuhieronta-koulutuspäivässä oli hyvin lämmin tunnelma. Uskon lämmön ja rauhan toteutuvan myös omassa työssäni myös lapsiryhmässä. On hyvä tässä tehokkuus yhteiskunnassa tuoda esille myös muitakin arvoja.”

– Osallistujan kokemus –

 

Muutamia asioita miten satuhieronta voi muuttaa varhaiskasvatuksen arkea:

Konflikti- ja kiusaamistilanteita on vähemmän.
Lapset ovat rauhallisempia, tyytyväisempiä ja yhteistyökykyisempiä.
Satuhieronta lähentää sekä lasten keskinäisiä suhteita että lasten ja varhaiskasvattajien välisiä suhteita.
Lapset rauhoittuvat helpommin levolle ja uni oli rauhallisempaa.
Arki on sujuvampaa, helpompaa ja rauhallisempaa.

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena -koulutukset (1 taso) antavat valmiudet hyödyntää satuhierontaa omassa työympäristössä monipuolisesti ja luovasti. Koulutuspäivät ovat vuorovaikutteisia, voimauttavia ja oivalluksiin kuljettavia. Tutkimustieto, teoria sekä kokemuksellinen oppiminen kulkevat käsi kädessä. Tulevia 1 tason koulutuksia järjestetään Tampereella 06.04.2024. sekä Oulussa 13.04.2024. Katso tarkemmat tiedot 1 tason koulutuksesta. Tervetuloa voimaantumaan ja inspiroivaan!

Ihana kertoa, että myös paljon toivottu Satuhieronta-ohjaajakoulutus (2 taso) on alkamassa huhtikuussa. Satuhieronta-ohjaajuus on unohtumaton matka satuhieronnan syvempään tietoon, omaan itseen, rentoutumiseen, turvalliseen yhteyteen ja voimaannuttavien satujen, tarinoiden tietoiseen ja tarvelähtöiseen soveltamiseen. Saat pian tarkempia tietoja. Tervetuloa ainutlaatuiselle löytöretkelle satujen ja kosketuksen maailmaan!

Yksi tärkeimmistä asioista Satuhieronta-ohjaajakoulutuksessa on ollut oma henkilökohtainen matka satuhieronnan arvoihin ja maailmaan, joka on antanut minulle paljon myös henkilökohtaisessa elämässä. Satuhieronta on tuonut lempeyttä ja ymmärrystä itseä ja muita kohtaan, läsnäoloa ja stressittömyyttä.

Työssä koulutus on tuonut minulle uusia mahdollisuuksia tuoda satuhierontaa osaksi varhaiskasvatuksen ja perheen arkea. Olen saanut jakaa satuhieronnan lempeää maailmaa erilaisissa tapahtumissa, kirjastoissa, messuilla, vanhempainilloissa ja työhyvinvoinnin tukena. Koulutus on antanut minulle tähän hienot eväät ja rohkeutta viedä satuhierontaa eteenpäin etenkin perheille. ”

– Osallistujan kokemus –