Blogi

Onko tämä klassikkokirja koskettanut sinua/teitä? Kerro meille oma tarinasi? ❤️

Eikö ole ihmeellistä miten jotkin asiat alkavat elämään ihan omaa elämäänsä! Tällainen asia on muun muassa Satuhieronta, läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirja (WSOY), joka julkaistiin noin 10 vuotta sitten!

Kymmenen vuoden ajan tämä kirja on löytänyt tiensä yhä uusiin koteihin, päiväkoteihin ja muihin merkityksellisiin osoitteisiin. Näiden vuosien aikana tätä kirjaa on lainattu kirjastoista yhä uudelleen ja uudelleen. Lukuina sama asia: Satuhieronta -kirjaa on lainattu kirkastoista 22 300 kertaa, sitä on myyty miltei 10 000 kappaletta ja uusia painoksia on otettu 9 kertaa! Todella ihmeellistä! 🙏

Nyt haluaisimme kuulla sinun tarinasi! Onko tämä kirja vaikuttanut jollain tavalla sinun, lastesi tai vaikka hoitolastesi elämään? Onko jotain erityisen arvokasta tapahtunut tämän kirjan myötä? Minkälaisia hetkiä olette kokeneet tämän kirjan parissa? Mikä kirjassa on ollut ehkä erityisen tärkeää juuri teille?

Kerro meille tarinasi, lähettämällä se osoitteeseen: info@satuhieronta.fi 01.12.2023 mennessä. Laita viestin otsikoksi: Satuhieronta-kirja. Olisi ihanaa, jos haluatte liittää teistä myös kuvan mukaan. Lähettämällä tarinasi olet mukana Satuhieronta-tuote arvonnassa (Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Voimaannuttavat Satuhierontakortit). kiitos! ❤️ Näitä ihania tarinoita jaetaan kaikille ensi vuoden alussa!

 

Sannan terveiset: Kuukausi sitten tapasin miehen, jonka kanssa keskustelimme hetken. Keskustelun jatkuessa sain kuulla, että Satuhieronta-kirja oli lainattu heille ensimmäistä kertaa kirjastosta pari kuukautta sitten ja siitä lähtien Satuhieronta-hetkistä oli heti tullut tärkeä osa heidän iltojaan. Antti-isä on luvannut kertoa myös heidän perheen tarinasta lisää, joten satumaisia asioita tiedossa!

Olisi ihanaa saada kuulla myös sinun/teidän tarina! Laita viestiä tulemaan!