Blogi

Nämä Nora Surojeginin upeat kuvat ovat mukana joulukorteissa ❤️

Kuvataiteilija Nora Surojeginin koskettavat, satumaiset ja tunnelmalliset kuvat ovat löytäneet tiensä jo usean vuoden ajan lukuisten asiakkaittemme sydämiin. Tämän joulun uutuustuote Satuhieronta-joulupostikortit haluaa tehdä kunniaa Nora Surojeginin taiteelle: Kuuteen korttiin on valikoitunut kolmen edellisen vuoden joulukirjojen ihanimmat kuvat.

Jokaisen kortin tekstipuolelta löytyy jouluinen, tunnelmallinen satuhieronta ohjeineen. Jokainen satuhieronta on uniikki, ainutlaatuinen ja omanlainen, mukaillen joulukortin kuvan tunnelmia ja teemoja. Painetuissa korteissa on kuvapuoli laminoitu ja reunat pyöristetty. Kortit on nivottu kauniin jouluisella vyötteellä (6krt/pkt). Yksi korttien kuvista näkyy ylhäällä. Tässä alhaalla loput viisi kuudesta ihanista joulukortti kuvista:

 

Jokaisessa kortissa on uniikki ja ainutlaatuinen Sanna Tuovisen kirjoittama satuhieronta, joka kuvailee kuvan tunnelmia ja teemoja. Tässä esimerkkinä Joulupiparit -satuhieronta:

Lämmin kosketus ja arvostavat sanat luovat joulun ihmeitä! ❤️
Tutustu lisää joulukortteihin ja hanki omasi kotiin tai lahjaksi klikkaamalla tätä linkkiä.

 

”Ystävän minulle tekemä joulukortin satuhieronta kiireisen päivän jälkeen yllätti suurelta vaikutukseltaan. Hetken pysähtyminen, korttien kauniit sanat ja pehmeä kosketus saivat minut täysin rentoutuneeksi. Pienellä satuhieronta hetkellä oli suuri vaikutus! Pienen lapsen äitinä olen tottunut olemaan itse hoivaa ja hellyyttä antava, mutta nyt myös minä sain kokemuksen hoivatuksi tulemisesta”

Äiti 39 v-