Kokemuksia

Osallistujien koemuksia Satuhieronnan perusteista (1 taso):

” Päivä oli rentouttava ja mielenkiintoinen. Kuinka tärkeää on oivaltaa kosketuksen valtava merkitys kehoon ja mieleen! Koulutus oli hyvin rakennettu ja sisältö oli vetäjänsä näköinen. Päivästä jäi itselle rauhallinen, iloinen ja hyvä olo.”

” Ihana, upea päivä!! Sain paljon vinkkejä Satuhieronnan hyödynämiseen niin työssä kuin korona. Aika kului siivillä. Iso kiitos!”

” Vaikka Satuhieronta oli jo hieman tuttu, nyt ymmärrän paremmin sen tarkoituksen. Tulee varmasti käyttöön!”

” Oli tosi rentouttava päivä. Sain paljon vinkkejä Satuhieronnan tekemiseen. Suosittelen kaikille koko päivän koulutusta, koska silloin pääsee vähän syvemmälle Satuhieronnan sisäiseen voimaan.”

” Kiitos aivan mahtavasta Satuhieronta koulutuspäivästä. Olen kyllä todella onnellinen, että osallistuin sinne. Oli ihana viettää päivä pois arjen tohinoista ja keskittyen omaan hyvinvointiin, nauttien rauhallisesta tunnelmasta ja kosketuksen tuomasta voimasta ja hyvänolon tunteesta. Taustalla tietysti voimaannuttava ja herkistävä musiikki. En oikeastaan osaa varmaan edes kaikkea sanoiksi pukea, mitä kaikkea tunsin sisälläni päivän aikana ja erityisesti sitten sen jälkeen, mitä kaikkea sain sieltä ”evääksi” mukaani ja hyödykseni moniin eri yhteyksiin.
On ollut upea muistella kurssipäivää.” 

”Satuhierontakoulutus oli matka itseen ja rauhoittumiseen ja läsnäoloon. Tästä on ihana jatkaa. Tämä on yksi hyödyllisin koulutus missä olen ollut. Satuhieronta tulee olemaan hyödyllinen joka elämän osa-alueella.”

” Satuhierontakoulutus oli ihana kokemus! Kiitos paljon todella kivasta työvälineestä. Ihana, että vielä voin innostua jostain jutusta näin paljon!” 

”Koen, että voin lujasti luottaa Satuhierontaan, ja siihen että tällä menetelmällä voi purkaa rauhattomia tilanteita jatkossakin. Luottamus Satuhierontaan on antanut voimavaroja työhön.”

”Olen yksi kurssilaisistasi viime keväältä. Aluksi ajattelin aika epäillen koko satuhieronnasta. Olen nyt ollut tuuraamassa monessa erityislasten luokassa ja olen huomannut kuinka paljon satuhieronnasta on ollut hyötyä. Se on auttanut monessa kohtaa rauhoittamaan lapsia, kun ovat väsyneet tai tulleet levottomiksi. Nyt voin sanoa, että siinä sai erinomaista valmennusta ja apua eilaisiin tilanteisiin lasten kanssa. Voin suositella satuhierontavalmennusta nyt kaikille.”

“Suurella mielenkiinnolla tulin hakemaan “lääkettä” arkipäiväämme, ja voi mahdoton miten laaja ja monipuolinen tämä Satuhieronta valmennus olikaan. Aivan upea juttu kerrassaan!”

” Hieno kokemus! Koulutuspäivässä oli lämmin tunnelma. Uskon lämmön ja rauhan toteutuvan myös omassa työssäni myös lapsiryhmässä. On hyvä tässä tehokkuus yhteiskunnassa tuoda esille myös muitakin arvoja.”

”Ihanaa on ollut konkreettinen tekeminen ja yksinkertaisuus. Tuli tunne, että voin tämän hyvin hallita ja viedä arkeen. Tukee hyvin omaa näkemystäni elämästä ja läheisyyden tarpeesta. Täällä kukaan ei pärjää yksin.”

”Koulutus herätti huomaamaan ja ajattelemaan kuinka valtavan suuri merkitys kosketuksella on niin lapseen kuin myös aikuiseen. Aivan ihana koulutus! Rauhallinen eteneminen rauhoitti itseänikin. Sain paljon ajateltavaa. Kosketti itseä syvältä. Antoisa, voimaannuttava päivä!”

”Koulutuspäivä oli erityisen mieleenpainuva ja antoi positiivista voimaa pitkäksi aikaa! Soisin tällai- sen päivän kaikille lasten kanssa työtätekeville ainakin kerran puolessa vuodessa, mieluusti kerran kuussa.”

”Satuhierontakoulutuksen ilmapiiri ja tunnelma on ollut rauhallinen, lempeä, rento ja miellyttävä. Tärkeää asian omaksumisessa on ollut se, että on itse päässyt tekemään Satuhierontaa, sekä kokemaan hieronnan rauhoittavat vaikutukset omakohtaisesti. Ihana koulutus! Voin todella toteuttaa tätä omassa ryhmässäni.” 

” Satuhierontakoulutuspäivä oli parasta, mitä on tapahtunut pitkään aikaan! Ryhmämme oli todella lämmin ystävällinen ja empaattinen, jaoimme mahtavia kokemuksia toistemme kanssa. Käytän Satuhierontaa työssäni silloin,kun se mahdollista. Ilokseni sain huomata,kuinka itkuinen ja uusi lapsi ryhmässäni antoi viedä sadun maailmaan ja nautti kevyestä kosketuksesta. Uusi työkaverini hämmästyi Satuhieronnan vaikutuksista ja halusi heti oppia lisää. Sitouttamisjaksokin oli tarpeellinen. Sain hyviä ideoita toisilta ja toisten kautta tuli oivallettua uusia muotoja satuhieronnalle.”  

”Hyviä työkaluja käytännön työhön. Koulutus herätti huomaamaan ja ajattelemaan kuinka valtavan suuri merkitys kosketuksella on niin lapseen kuin myös aikuiseen.”

” Sain paljon ajateltavaa. Kosketti itseä syvältä. Antoisa, voimaannuttava päivä!”

” Kaikki on ollut hyvää/mahtavaa/mukavaa/herkkää/iloista/rauhoittavaa. On saanut paljon itselleen. Mieli ja koko kroppa on ollut rauhallinen ja rentoutunut päivän päätteeksi. Energinen olo kuitenkin. Uusia ajatuksia ja tekemisen iloa on saanut paljon!”

”Satuhieronta ajatus on aivan ihana. Olen saanut uuden tavan lähestyä lapsia. Ajatteluani on herätelty positiivisesti. Lähipäivät olivat lämminhenkisiä, antoisia ja rentouttavia.”

”Mahtava kokemus kaikenkaikkiaan! Uskon, että tästä on iloa kaikille jotka Satuhierontaa tekevät ja saavat!”

” Ihana päivä!! Odotin päivää koska tiesin, että täällä voi rauhoittua ja rentoutua – Kaikki odotukset toteutui!!! Tuli taas uusia ideoita Satuhieronnan tiimoilta. Ennen kaikkea läheisyyttä ja kosketusta ei voi koskaan olla liikaa. Kiitos näistä päivistä!”

”Paras koulutus missä olen koskaan ollut!”

 

Kokemuksia Satuhierontaohjaajakoulutuksesta (2 taso)

” kolmen kerran koulutusjaksoon oli saatu mahtumaan monipuolisesti ja laajasti satuhieronnan sekä satuhierontaan vaikuttaviin menetelmiin tutustumista, sekä myös se tärkeä teema: oma hyvinvointi. Satuhieronnan käyttömahdollisuudet avautuivat kaikessa monipuolisuudessaan hyvin. Useamman viikonlopun kesto mahdollisti kiireettömän ja vuorovaikutuksiltaan arvossaan mittaamattoman kokemuksen.”

” Satuhierontaohjaajakoulutuksessa opin rentoutumisen, rauhoittumisen ja läsnäolon taitoa. Opin kunnioittamaan oman hyvinvoinnin tekijöitä. Koulutus vahvisti omaa ammatillista polkuani, ja sitä mihin suuntaan olen kulkemassa.”

” Aivan mahtava porukka! Ihania uusia ihmisiä tullut elämääni. Itselleni koulutus on antanut paljon – Pysäyttänyt, täyttänyt ja poistanut turhaa. Kiitos tästä polusta!”

”Aivan upeaa!!! On naurettu, itketty, koettu ja opittu. Jatketaan tätä polkua eteenpäin!”

”Jälleen kerran erittäin voimaannuttava viikonloppu omaan kasvuun sekä muutokseen matkalla satuhieronnan upeaan ja läsnä olevaan maailmaan, sydämen maailmaan.”

”Aiheet olivat hyvät ja juuri tähän hetkeen aivan kuin tilauksesta. Vielä ruoka ja yhteinen majoitus kruunasivat viikonlopun. Kokonaisvaltaista sielun ja ruumiin ravintoa!”

”Sanaton, kiitollinen olo.”

” Kiitos upeasta viikonlopusta. Tavoitteeni täyttyivät valmennuksen osalta täysin ja lisäksi etenin omalla kasvuprosessin polulla taas hieman eteenpäin. Satuhieronnan laajuus ja sen merkitys kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä vahvistui entisestään. Taas pääsin askeleen syvemmälle kosketuksen maailmaan ja luovuuden lähteille.”