Blogi

Huomenna tapahtuu jotain satumaista!

Näin se on, elokuun tuulet kuljettaa meitä kohti satumaista juhlaa! Sen kunniaksi, että Tarina ja Kosketus Oy:n perustamisesta on tullut kohta kuluneeksi 12 vuotta, julkaisemme huomenna Satuhieronnan juhlapaketin! Jotain ihanaa siis tulossa…

Pienenä paljastuksena liittyen huomiseen julkaisuun kerromme, että juhlapaketti sisältää jotain ennestään tuttua ja jotain ihan uutta. Toinen paljastus on, että tämä juhlapaketti huomioi niin lapset sekä aikuiset, mikä tuntuu hyvin tärkeälle!

Tunnemme vahvasti, että tämä saapuva juhla on kaikkien meidän yhteinen. Saamme juhlistaa meidän yhdessä luomaa kulttuuria, jossa on tilaa läsnäololle, rentoutumiselle, koskettamiselle, kohtaamiselle ja levolle. Satuhieronta ei olisi levinnyt näin laajalle ilman kaikkia teitä. Juuri teidän kädet ovat tehneet sadun ja kosketuksen taiasta totta. Kiitos siitä! 💗

Ps: Kolmas paljastus liittyen huomenna alkavaan juhlapaketti-kampanjaan on, että paketteja on vain 100 ensimmäiselle tilaajalle!! Kyseessä on siis todellinen keräilyharvinaisuus, sillä pakettiin kuuluvaa entuudesta tuttua tuotetta on jäljellä enää vain sata kappaletta. Mukava kertoa sinulle huomenna, mitä tämä (vielä salaperäinen) juhlapaketti sisältää.

Pps: Tiesitkö jo, että liiketoiminnan uudistamisen ja kehittämisen vuoksi Satuhieronnan nettikauppa on jäämässä elokuun jälkeen toistaiseksi tauolle. Joten nyt elokuun aikana voi vielä tehdä tilauksia. Uskomme että tämä tuleva uudistus tuo tullessaan paljon hyvää meille kaikille!

Huomenna siis julkaistaan jotain satumaista! Pysy kuulolla! 💗