Blogi

Satuhierontakorttien tuotosta lahjoitettiin 4 000 € Pelastakaa Lapset ry:lle

Olemme valinneet lahjoittaa jokaisen kampanjan tuotosta osan hyväntekeväisyyteen. Kiitämme kaikkia Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa Satuhierontakorttien tilaajaa. Viimeisimmästä kamppanjamyynnistä lahjoitettiin Pelastakaa Lapset ry:lle 4 000€. Tuki suunnataan korona-ahdinkoon joutuneiden lapsiperheiden hyväksi. Teidän avulla kymmenet perheet saavat tärkeää ruoka-apua.

Lisätietoa:

Koronakriisi on ajanut lapsiperheitä taloudelliseen ahdinkoon Suomessa. Pelastakaa Lapset tukee vähävaraisia lapsiperheitä  jakamalla  lahjakortteja ruokakauppoihin. 70 euron arvoisella lahjakortilla perhe saa ruoka-apua, joka auttaa konkreettisesti vaikeimman yli. Pelastakaa Lapset tukee lapsia ja nuoria myös lisäämällä keskustelutukea netissä. Netin kanavissa huolenaiheista voi keskustella luotettavan aikuisen kanssa.

Pelastakaa Lasten tuoreen Lapsen ääni 2020 –kyselyn mukaan useampi kuin joka neljäs lapsi kokee henkisen hyvinvointinsa erittäin huonoksi tai melko huonoksi koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Erityisen haastavaan asemaan ovat joutuneet vähävaraisten perheiden lapset. Heistä suuri osa on muun muassa huolissaan perheensä toimeentulosta ja tuen tarpeesta.  Koronaviruksen aiheuttama kriisi ajaa yhä useampia perheitä taloudelliseen ahdinkoon. Vallitsevan poikkeustilanteen takia useissa perheissä vanhemmat ovat menettäneet tai vaarassa menettää toimeentulonsa. Taloudellisia vaikeuksia kohtaavat nyt myös ne perheet, joiden tilanne oli ennen kriisiä vakaa. Pelastakaa Lapset saa avunpyyntöjä hädänalaisilta lapsiperheiltä päivittäin.

Pelastakaa Lapset tukee lahjoitusten turvin lapsia ja lapsiperheitä koronaviruksen aiheuttamassa ahdingossa. Järjestö on lisännyt koronakriisin seurauksena verkossa tarjottavaa keskusteluapua lapsille ja nuorille. Järjestö on jakanut taloudelliseen ahdinkoon joutuneille lapsiperheille 70 euron lahjakortteja ruokakauppaan jo yli 400 000 euron arvosta. Lahjakortit rahoitetaan täysin lahjoitusvaroin. Lahjakorttien jaossa on mukana yli 50 Pelastakaa Lasten paikallisyhdistystä ja 5 aluetoimistoa yhteistyökumppaneineen. Avun tarvitsijoiden määrä on kasvanut koronakriisin edetessä ja tukea tullaan tarvitsemaan vielä pitkälle loppuvuoteen. Pelastakaa Lapset saa paikallisyhdistysten kautta paljon palautetta ruokalahjakortin saaneilta perheiltä. Palautteissa korostuvat kiitollisuus ja helpotus.

Kiitos että olet kanssamme!
Yhdessä voimme tehdä paljon hyvää.
Terveisin: Sanna Tuovinen, Tarina ja Kosketus Oy