Blogi

Kesän kirjoittajakurssit kutsuvat satujen äärelle! Ilmoittaudu mukaan!

Ensimmäistä kertaa järjestettävät Saduista itsetuntemusta ja hyvinvointia -kirjoittajakurssit kutsuvat satujen luomisen, symbolikielen, itsetuntemuksen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin äärelle. Kesän kirjoittajakursseilla syvennytään voimasatujen sekä satuhierontojen kirjoittamiseen. Osallistujana pääset tekemään omaa löytöretkeä itsetuntemukseen, tunteisiin ja läsnäloon, samalla ammentaen inspiraatiota turvallisesta ja voimaannuttavasta ryhmäprosessista. Yhdessä jaettu prosessi ruokkii luovuutta, tuo oivalluksia sekä nähdyksi ja kuulluksi tulemisen kokemuksia.

Kirjoittajakurssilla tutustutaan satujen kirjoittamiseen läsnäolo- ja tunnelähtöisyydestä käsin. Sadut avaavat polun kaikkiin ihmisyyden kerroksiin, puhutellen meitä hyvin syvällisellä tasolla. Rentoutuminen on osa kirjoittamisen ja luomisen prosessia, jossa kirjoittaja on valmis ottamaan vastaan satuihin sisältyvää viisautta sekä voimaannuttavia viestejä aidosta länsäolon tilasta käsin.

Voimasadut avaavat väylän aikuisen omien tunteiden äärelle, ratkaisukeskeiseen tunnetyöskentelyyn, löytämään vastauksia ja katsomaan asioita uudella tavalla. Satujen kirjoittaminen avaa aikuiselle yllättävän moniulotteisen ja kiehtovan maailman tutkia omaa itseä sekä elettyä elämää  Symbolien kieli on tunteiden kieltä ja auttaa löytämään ratkaisuja silloinkin jos asioita on vaikea rationaalisesti käsitellä. Voimasatujen kirjoittaminen on loistava keino tutustua itseen, käydä läpi elettyä elämää, löytää oman elämän voimavaroja sekä yhteyttä omaan sisäiseen tietämykseen ja luovuuteen.

Satuhieronnat antavat mahdollisuuden pydähtyä sanojen lisäksi myös kosketuksen äärelle. Myönteisellä kosketuksella kerrotut tarinat kertovat turvallisia ja rentouttavia viestejä. Kirjoittajakurssilla omaksut miten satuhierontojen kirjoittamisessa voidaan tarkastella satuja kosketuslähtöisesti tai satulähtöisesti. Tarpeiden kuuntelu ja niiden täyttyminen ovat satuhieronnan ydinasioita, joihin pääset kirjoittajakurssilla perehtymään. Satuhieronnassa satujen ja tarinoiden intentio on tukea hyvinvointia ja turvallisuuden tunnetta. Kirjoittajakurssilla pääset löytämään lisää satuhierontojen kirjoittamisen ydinasioista menetelmän kehittäjän opastuksessa.

Voit tulla Saduista itsetuntemusta ja hyvinvointia -kirjoittajakurssille täysin omista lähtökohdistasi, olit kirjoittanut jo pitkään tai sitten olet kantanut sisälläsi vasta haavetta kirjoittamisen aloittamisesta. Tärkeintä on halusi tutustua itseesi sekä löytää luovuuteen mahdollisuuksia.

Kirjoittajakurssilla kouluttajana on Satuhieronta-menetelmän kehittäjä, kirjailija, Kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja Sanna Tuovinen. Hyvinvointi, sadut ja koskettaminen ovat olleet Sannan päätyönä jo yli vuosikymmenen ajan. Lämmin ja sydämellinen kouluttaja on valmis ammentamaan omasta tietämyksestään ja kokemuksestaan kursseille tuleville ja kokee, että yksi hänen työnsä ydinasioista on juuri kannustaa ihmisiä löytämään yhteyttä omaan luovuuteen.

”Silloin kun löydämme yhteyden luovuuteemme, löydämme yhteyden itsemme.”
– Sanna Tuovinen –

 

 

PAIKAT JA PÄIVÄMÄÄRÄT:

Tampere: 10.06.2023, klo: 10.00-17.00.
Voit ilmoittautua Tampereen kirjoittajakurssille maksamalla oman kurssipaikkasi Satuhieronnan verkkokaupassa. Mikäli tarvitset laskun kirjoittajakurssista yritykselle, täytä siinä tapauksessa tämä ilmoittautumislomake. Paikkana: Tahmelan huvila, unelmointi-huone.

Oulu: 01.07.2023, klo: 10.00-17.00
Voit ilmoittautua Oulun kirjoittajakurssille maksamalla oman kurssipaikkasi Satuhieronnan verkkokaupassa. Mikäli tarvitset laskun kirjoittajakurssista yritykselle, täytä siinä tapauksessa tämä ilmoittautumislomake.

Etäkurssi: 08.07.2023, klo: 10.00-17.00
Voit ilmoittautua etäkurssille maksamalla oman kurssipaikkasi Satuhieronnan verkkokaupassa. Mikäli tarvitset laskun kirjoittajakurssista yritykselle, täytä siinä tapauksessa tämä ilmoittautumislomake.

HINTA:

Lähikurssit: 120 € (sis alv 24%)
Etäkurssi: 110 € (sis alv 24%)

Jokaiselle kirjoittajakurssille mahtuu mukaan 20 osallistujaa. Varaa paikkasi pian!
Tarkan paikkatiedon sekä muut käytännöntiedot saat tervetuloa-kirjeessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Anna kesän viedä sinut voimaannuttavan kirjoittamisen inspiroiville aalloille, löytöretkelle satujen lumoavaan maailmaan!