Blogi

Kotoraitti teki historiaa – Satuhieronta osaksi perhekuntoutusta!

Kotoraitti Oy on perhepalvelukeskus, joka tarjoaa lastensuojelun perhekuntoutusta, tuettua asumista ja palveluita lastensuojelun avohuollon tukitoimenpiteenä. Yritys pyrkii olemaan ajanhermolla ja aina askeleen edellä myös työntekijöiden koulutusten osalta.

Vaikka Tarina ja Kosketus Oy:n nettisivuilla ei tiedoteta koulutuksista lastensuojelun ja perhetyön ammattilaisille, Kotoraitin ennakkoluulottomuus ja yhteydenotto poiki upean Satuhierontakoulutus- kokemuksen järvenranta maisemissa. Eli nyt satuhieronta on lähtenyt leviämään myös lastensuojelun ja perhekuntoutuksen puolelle!

Tässä tunnelmia koulutuspäivästä kuvin ja osallistujien sanoin:

” Koulutuskokonaisuus oli selkeä ja onnistunut ja tunnelma rauhallinen. Päivä oli innostava ja voimaannuttava. Erittäin hyödyllinen menetelmä. Sain enemmän kuin mitä tulin hakemaan!”

IMG_2741

” Kiitos! Oli tosi ihana päivä. Teki hyvää itselle ja tuli halu siirtää saamaansa hyvää eteenpäin – niin perhekuntotuksessa oleville lapsille, kuin omille lapsille. Olen pyrkinyt luomaan lapsilleni positiivisia rutiineja ja tästä tulee oiva lisä yhteisiin iltahetkiin. Näen jo nyt silmissäni sen, miten työssäni levottomat lapset hyötyvät tästä! Niin yksinkertainen juttu, mutta silti oppi saatava tästäkin, että osaa ottaa menetelmän haltuun.”

IMG_2745


” Päivä oli mielenkiintoinen ja antoi aivan uuden menetelmän työhön, jota haluan alkaa käyttämään. Päivä myös tiimiytti ja lähensi meitä työtovereina.”

” Erittäin mielenkiintoinen, voimaannuttava  ja mieleenpainuva kokemus! Satuhieronta oli aivan uusi maailma/menetelmä minulle. Löysin myös luovuuden itsestäsi.”

Tarina ja Kosketus Oy kiittää Kotoraittia ennakkoluulottomuudesta ja uuden oven avaamisesta meille kaikille!