Blogi

Satuhieronta joulukorteista iloa kaikenikäisille! Joulun ihana uutuutuote nyt saatavilla!

Hyviä uutisia! Tänään avautuu ovet Satuhieronnan joulupostikortti kampanjaan! Jouluun valmistautuminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin, sillä silloin valmistelut soljuvat rauhallisemmin ja stressittömämmin. Nämä joulupostikortit tuovat omalta osaltaan myös ihanaa rentoutumista joulun odotukseen. Hellä kosketus ja arvoastavat sanat pysäyttävät ja rauhoittavat niin isoman kuin pienemmäkin ihmisen.

Nämä joulukortit onkin tehty ajatellen kaikenikäisiä ihmisiä. Lasten lisäksi, jokainen meistä aikuisistakin tarvitsee lempeää kosketusta ja kauniita sanoja. Hellän kosketus ja kauniit sanat voivat antaa paljon:

”Ystävän minulle tekemä joulukortin satuhieronta kiireisen päivän jälkeen yllätti suurelta vaikutukseltaan. Hetken pysähtyminen, korttien kauniit sanat ja pehmeä kosketus saivat minut täysin rentoutuneeksi. Pienellä satuhieronta hetkellä oli suuri vaikutus! Pienen lapsen äitinä olen tottunut olemaan itse hoivaa ja hellyyttä antava, mutta nyt myös minä sain kokemuksen hoivatuksi tulemisesta”
– Äiti 39 v-

Toivomme, että Satuhieronnan joulupostikortit voivat olla tuomassa joulun odotukseen ihania läsnäolon hetkiä, sekä hellää kosketusta ja arvostavia sanoja. Oletko samaa mieltä, että ehkä ne ovatkin juuri niitä lahjoista parhaimpia! Voit hankkia helposti ja sujuvasti yhden tai useamman paketin ihania joulukortteja satuhieronnan nettikaupasta (6 kpl/pkt, 15,90€, sis.postimaksu). Näin annat lähipiirillesi mahdollisuuden kokea joulun lämmintä ja sadunhohtoista tunnelmaa kosketuksen ja jouluisten satuhierontojen avulla.

 


Tutustu lisää joulukortteihin ja astu jouluostoksille klikkaamalla tätä linkkiä. 

Ihanaa ja tunnelmallista tulevan joulun odotusta sinulle ja läheisillesi! ❤ ❤ ❤