Kauppa

Satuhieronta joulukortit (6 kpl, A5 kokoa)

Satuhieronta joulupostikortit tuovat joulun tunnelmaa kotiisi, työpaikallesi sekä kauempana asuville läheisillesi – Kerro jouluntoivotus myös kosketuksella.

Hellä kosketus yhdistettynä jouluiseen runoon luo rauhoittavia yhdessäolon hetkiä, joista nauttivat niin lapset kuin aikuiset. Satuhieronta on helppo ja ihana keino luoda yhteyden tunnetta sekä aitoja läsnäolon hetkiä joulun odotukseen.

Satuhieronta joulukortit voivat mahdollistaa monia ihania ja rentouttavia hetkiä sinulle, perheellesi tai vaikka työhösi esimerkiksi lasten parissa. Voit lähettää ja antaa kortteja ystävillesi, rakkaillesi ja läheisillesi lähellä ja kaukana. Jokainen meistä, ikään katsomatta, tarvitsee turvallista ja arvostaavaa kosketusta ja arvostavia sanoja. Ehkäpä juuri ne ovatkin lahjoista parhaimpia!

 

Hintaan sisältyy postikulut. Alempana näet kaikkien Satuhieronta joulukorttien kuvat.

15.90

Kuvaus

”Näissä hetkissä, joissa yhdistyy sanat ja kosketus, herää itsessä jotain mitä on vaikea selittää: Turvallisuuden tunnetta ja rakkautta. Arjessa ei aina toteudu se että pysähdytään toisen äärelle. Satuhieronnan joulupostikortit mahdollistaa juuri näitä hetkiä, mikä tuntuu todella ihanalle!”

– Saija Oittinen, äiti, YTM sosiaalipsykologi –

Lisätietoja Satuhieronta joulupostikorteista:

  • Yksi paketti sisältää 6 erilaista joulupostikorttia (A5 kokoa) kuvataiteilija Nora Surojeginin kuvituksilla ja Satuhierontamenetelmän kehittäjän Sanna Tuovisen joulurunoilla.
  • Korttien kuvat ovat aikaisemmin ilmestyneistä Satuhieronnan joulukirjoista (Metsän joulu, Pikkupupun ensimmäinen talvi ja Havu-hiiri ja joulun värit).
  • Joulusatuhieronta runot viestivät muun muassa: ”Olet arvokas ja ainutlaatuinen, toivon kaikkea hyvää ja ihanaa jouluusi, olet minulle tärkeä, joulu on valon juhlaa.”
  • Kortit sisältävät opastuksen satuhierontarunojen kosketuskuvituksen tekemiseen.
  • Alla näet kaikkien kuuden Satuhieronta- joulukorttien kuvat. Jokaisen kortin tekstipuolelta löytyy jouluinen, tunnelmallinen satuhieronta ohjeineen. Jokainen satuhieronta on ainutlaatuinen ja omanlainen, mukaillen joulukortin kuvan tunnelmia ja teemoja. Painetuissa korteissa on kuvapuoli laminoitu ja reunat pyöristetty. Kortit on nivottu kauniin jouluisella vyötteellä (6krt/pkt).

 

 

Jokaisessa kuudessa kortissa on erilainen, uniikki ja ainutlaatuinen Sanna Tuovisen kirjoittama satuhieronta, joka kuvailee kuvan tunnelmia ja teemoja. Tässä esimerkkinä Joulupiparit -joulukortin satuhieronta:

Lämmin kosketus ja arvostavat sanat luovat joulun ihmeitä! ❤️

 

”Ystävän minulle tekemä joulukortin satuhieronta kiireisen päivän jälkeen yllätti suurelta vaikutukseltaan. Hetken pysähtyminen, korttien kauniit sanat ja pehmeä kosketus saivat minut täysin rentoutuneeksi. Pienellä satuhieronta hetkellä oli suuri vaikutus! Pienen lapsen äitinä olen tottunut olemaan itse hoivaa ja hellyyttä antava, mutta nyt myös minä sain kokemuksen hoivatuksi tulemisesta”

Äiti 39 v-