Kauppa

Pikkupeikko ja Kuu e-kirja (ladattava)

Pikkupeikko ja Kuu ladattava e-kirja on sadunhohtoinen matka rentoutumisen poluille. Kauniit mielikuvamatkat ja satuhieronnat luovat yhteisiä rauhoittumisen ja aidon kohtaamisen hetkiä lapsille ja aikuisille. E-kirjan avulla on mahdollista sulattaa lempeästi jännityksiä pois kehosta ja mielestä, sekä vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia monin tavoin.

Pikkupeikko ja Kuu rentoutus e-kirjan sivuilta saat vinkkejä rentoutumisen lisäksi lapsen purentaperäisten jännitysten hoitoon, jotka voi ilmetä muun muassa öisenä narskutteluna. Idea kirjaan syntyyn lähti kasvohieroja, narskutteluhoidon kehittäjä Pirjo Turpeiselta ja kirja on toteutettu yhteistyössä Satuhierontavalmentaja Sanna Tuovisen kanssa. Mielikuvamatkat yhdistettynä myönteiseen kosketukseen luo ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka lumoaa niin pienet kuin suuret lukijat.

Huom: Kirja on sähköisesti ladattavassa muodossa Jos käytössä on Windows, niin lukemiseen voi käyttää esimerkiksi Adobe Digital Editions -ohjelmaa: https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html”.

18.00