Kauppa

Havu-hiiri ja joulun värit -kirja

Havu-hiiri ja joulun värit -kirja kuljettaa lumoavaan maailmaan. Astu lapsesi kanssa joulusatuun, jossa värit ja niiden merkitykset kulkevat punaisena lankana läpi kirjan. Tarina kantaa sisällään aitoa elämänviisautta, iloa ja lämpöä, jotka luovat ihanaa joulun tunnelmaa.

Havu-hiiri ja joulun värit -kirja sisältää 24 lukua, joita voi hyödyntää satuhieronta-joulukalenterina, 7 tarinaan sisällytettyä rentoutusharjoitusta, jotka soveltuvat niin lapsille kuin aikuisille sekä kiehtovaa tietoa väreistä ja niiden merkityksistä lapsen kehitykselle ja kasvulle.

Huom: Hinta sisältää postimaksun.

29.80

Kuvaus

Rentoudu yhdessä lapsen kanssa – kerro satu myös kosketuksella

Laskeudu joulun aikaan suloisesti satuhieronnan avulla. Lempeä kosketus yhdistettynä satuun luo rauhoittavia yhdessäolon hetkiä, joista nauttivat niin lapset kuin aikuiset. Nämä jakamattoman huomion hetket tukevat lapsen perusturvallisuutta, stressinhallintaa sekä itsetuntoa. Satuhieronta on helppo ja ihana keino luoda yhteyden tunnetta ja olla lapselle kiireettömästi läsnä.

“Erityisesti minua sykähdytti Havu -hiiri ja joulun värit -kirjassa sen kaunis arvomaailma, jossa pienistä asioista tulee suuria ihmeitä ja ilonlähteitä, ja toisten ilahduttaminen ja auttaminen tekee elämästä merkityksellistä  ja tuottaa hyvää mieltä sekä tekijälle että vastaanottajalle. Sitähän joulun sanoma on: rakkaudellisia kohtaamisia ja rakkaudentekoja!”
– Eeva Purosalo, äiti, satuhierontaohjaaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja –

“Havu-hiiri satuhieronta-kirjan avulla vilkkainkin lapsi rauhoittuu ihan huomaamatta, sillä tarinaan kätketyt rentoutumisharjoitukset rauhoittavat parasympaattista hermostoa, vaikka siitä ei lapselle etukäteen kerrottaisikaan mitään. Havu-hiiri ja joulun värit -kirjasta tekee erityisen hyvän juuri värien tuominen tarinaan. Joulun voi nähdä niin monen värisenä!”
– Eeva-Maija Kukkala, äiti, kirjastovirkailija –