Blogi

Vielä ehdit: Tuuli tanssii ja Metsä kuiskaa tuote-etu voimassa nyt (-20%)!

Aurinko sulattaa lunta päivä päivältä enemmän, ja kevään lämpö tuntuu jo ilmassa! Luonnon ihmeiden äärelle kannattaa pysähtyä monin tavoin. Tiedäthän, että nyt on mahdollista hankkia Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -voimaannuttavat Satuhieronta-kortit etuhinnalla. Rakastetut kortit ja opasvihko kuljettavat sadun ja kosketuksen siivin luonnon ihmeiden lähelle: Tuli, ilma, vesi ja maa aiheiset kortit sisältävät lapsia puhuttelevia tarinoita, joihin Nora Surojegin on luonut lumoavan kuvituksen.

“ Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa satuhierontarunot kutsuvat näkemään ja ihmettelemään yksityiskohtia, löytämään pienestä suurta. Satumaiset kuvat tukevat runojen viestiä.”
– Sirpa Sironen-Hänninen, lastenrunoilija, vuoden lastenhoitaja 2013 –

Torstaihin (21.04) asti voit hyödyntää -20% etu-kupongin satuvoimaa (arvo 6,30 €)!

(Näin käytät kuponki-etusi: Astu Satuhieronnan nettikauppaan. Kirjoita ostoskori kohtaan kuponki sanaksi: satuvoimaa. Klikkaa ”käytä kuponki” ja siirry kassalle. Saat kortit muutamassa päivässä postitse.)

”Ihastuttavat, monipuoliset kortit! Satuhieronta-runojen luontoelementit tuovat vakautta ja turvaa, rauhoittavat, rentouttavat ja virkistävät. Upeat kuvat puolestaan innostavat keksimään omia tarinoita ja runoja. Satuhierontakortit olivat helppokäyttöiset. Voi tehdä vain yhden satuhieronnan tai useamman peräkkäin. Keho ja ajatukset pääsevät lepäämään arjen melskeestä.”
– Jonna Ihanainen, kahden lapsen äiti, sanataideohjaaja, Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa tuotteen koetestaaja –

Kortit soveltuvat erinomaisesti niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Anna Satuhieronnan taian koskettaa!