Blogi

Vauvasatuhieronta-koulutus ihastutti

Helsingissä lokakuussa järjestetyssä vauvasatuhieronta-koulutuksessa tutustuttiin kosketuksen ja sadun taikaan perheen pienimpien kanssa. Ihanassa koulutuspäivässä käytiin läpi mitä satuhieronta on, teoriaa vauvoista, vauvasatuhieronnan teoriaa sekä käytäntöä.

Vauvasatuhieronta kouluttaja, terveydenhoitaja Laura Merivirta toetutti päivän siten, että loppu päivästä paikalla vieraili vauvoja vanhempien kanssa. Näin teoria päästiin heti näkemään käytännössä.

” ..Tässä ovat jalasi, ihanat pienet varpaasi.
Äiti ja isä niitä hoivaa, hoiva antaa niille voimaa…”

” Oli hienoa että mukana oli oikeita vauvoja ja nähtiin Satuhieronnan välitön vaikutus.

 

” Tosi mielenkiintoinen ja silmiä avaava päivä. Opin paljon uutta mitä haluan viedä eteenpäin niin, että satuhieronta tulee kaikille tutuksi. Todella hyvää työtä! Kiitos!”

” Oli ihana asettua mielenkiintoisen asian äärelle. Sisältö oli hyvin jäsennettyä. Kiitos materiaaleista. Kokonaisuus eteni loogisesti ja vauvat olivat kuin kuorrutus kakun päälle. Ryhmässä oli turvallista olla oma itsensä ja nautin vuorovaikutuksellisuudesta. Sydämellinen lauantai oikeiden asioiden äärellä.”

Koulutuspäivässä harjoiteltiin Satuhierontoja myös vauva-nukkejen kanssa (kuva ylhäällä).
Suuri kiitos kaikille osallistujille ja kouluttajalle Laura Merivirralle! Mikäli aihe kiinnostaa sinua, niin kannattaa seurata uutiskirjeitämme. Sitä kautta saat tietoa uusista koulutuksista.

”Tahdon kertoa sinulle,
miten tärkeä olet minulle.”