Blogi

Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa Satuhierontakortit palautuivat myyntiin!

Elokuussa 2020 kampanjamyynnissä olleet Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -Satuhierontakortit pääsivät moniin koteihin, mummoloihin, päiväkoteihin sekä terapeuttiseen käyttöön. Monilta kuitenkin korttien kampanja-aika meni valitettavasti täysin ohi. Siksi olemme saaneet runsaasti kyselyitä vieläkö Satuhierontakortteja saa ja miten niitä voisi hankkia.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen olemme päättäneet vastata kysyntään: Toinen, pienempi painos Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa – satuhierontakortteja on tullut myyntiin verkkokauppaamme! Kortit ovat myynnissä toistaiseksi, siihen asti kun kortteja riittää. Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan lisää ja hankkimaan omasi: Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa – Voimaannuttavat Satuhierontakortit .

Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa – Voimaannuttavat satuhierontakortit ovat olleet käytössä päiväkodissa jossa työskentelen. Myös päiväkodin toimintapäivässä oli lasten mahdollisuus kokeilla satuhierontaa oman vanhemman/isovanhemman kanssa. Se piste oli koko ajan varattuna. Omat lapset on tykännyt valtavasti, myös murrosikäiset.”
– Taina –

Satuhierontakorttien ja monipuolisen opaskirjan avulla

  • Annat lapsen kasvulle ja kehitykselle merkityksellisiä myönteisen kosketuksen ja nähdyksi tulemisen kokemuksia.
  • Tuet lapsen kykyä oppia uutta. Rauhoittavalla kosketuksella on positiivinen vaikutus aivoihin ja hermostoon, jolla on suora yhteys uuden omaksumiseen ja keskittymiseen.
  • Tuot iloa, inspiraatiota, läsnäoloa ja yhdessä kokemisen taikaa yhteiseen arkeen.
  • Ohjaat lasta sanataiteen pariin. Runon muotoon kirjoitetuissa Satuhieronnoissa leikitään ja luodaan sanoilla. Lyhyet Satuhierontarunot tuovat suomenkielen rikkautta esille ja parhaimmillaan kannustavat luomaan myös itse.
  • Annat lapselle kauniita ja rentouttavia hetkiä. Yhteiset, turvalliset rentoutumisen hetket ovat yhteyden muodostamisen kannalta mittaamattoman arvokkaita! Näiden hetkien avulla vahvistetaan myös terveen kiintymyssuhteen kehittymistä.
  • Purat lapsen kehoon päivän aikana kertyneitä stressiperäisiä jännityksiä ja autat lapsen stressinhallintakyvyn kehittymisessä.
  • Jaat lapsen kanssa Suomen ainutlaatuiseen luontoon liittyviä kokemuksia satuhieronnan keinoin. Näin syvennät lapsen kiinnostusta ja arvostusta luontoa kohtaan.
  • Voit mahdollistaa sosiaalisten taitojen omaksumista ja myönteisen vuorovaikutuksen kokemuksia ihanalla tavalla.
  • Tuet niin omaa kuin lapsen luovuuden ilmaisemista, mielikuvittelua ja uuden oivaltamista.

 

Voimaannuttavien Satuhierontakorttien aiheina ovat ilma-, vesi-, tuli- ja maaelementit. Korttien mukana tulee kattava opasvihko, josta löytyy monipuolisesti vinkkejä Satuhierontakorttien käyttöön niin yksittäisen lapsen kuin lapsiryhmienkin kanssa. Korttien toiselta puolelta löytyy runon muotoon kirjoitettu satuhieronta ohjeineen ja toisella puolella on kuvataiteilija Nora Surojeginin upea kuvitus. Noran taidokas ja taianomainen kädenjälki on saanut paljon kiitosta ja ihastusta osakseen.

Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa: Voimaannuttavat Satuhierontakortit ovat saaneet ihanaa palautetta; tässä yksi niistä:

”Tein Sade ja Puro -Satuhieronnat kuusivuotiaalle tytölle. Satuhierontojen jälkeen hän kääntyi leveästi hymyillen. Leveä hymy kertoi kaiken, sanoja ei tarvittu. Selvästi hänellä oli ihana, onnellinen olo.”
– Suvi-Maaria Lehtonen, steinerpedagoginen varhaiskasvattaja ja nukketeatterin tekijä, Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa -tuotteen koetestaaja –

Klikkaa tästä ja tutustu kortteihin lisää nettikaupassa.