Kauppa

Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa – Voimaannuttavat Satuhierontakortit

Ammenna Satuhieronnan voimaa luonnon elementeistä!

Ilma, vesi, tuli ja maa -aiheiset Satuhierontakortit tuovat iloa, inspiraatiota ja hyvinvointia arkeen. Voit käyttää kortteja yhden lapsen tai koko lapsiryhmän kanssa. Opasvihko sisältää monipuolisesti vinkkejä korttien käyttöön. Käyttöä kestävät kortit ovat laminoituja ja pakattu kauniiseen folderiin. Hinta sisältää postituskulut Manner-Suomessa.
Tuotteella on 100 %:n tyytyväisyystakuu!

31.50

Kuvaus

”Ihastuttavat, monipuoliset kortit! Runojen luontoelementit tuovat vakautta ja turvaa, rauhoittavat, rentouttavat ja virkistävät. Upeat kuvat puolestaan innostavat keksimään omia tarinoita ja runoja. Satuhierontakortit olivat helppokäyttöiset. Voi tehdä vain yhden satuhieronnan tai useamman peräkkäin. Keho ja ajatukset pääsevät lepäämään arjen melskeestä.”
– Jonna Ihanainen, kahden lapsen äiti, sanataideohjaaja, Tuuli tanssii, Metsä kuiskaa tuotteen koetestaaja –

Satuhierontakorttisarja sisältää kahdeksan (8kpl) isoa laminoitua korttia, joiden toisella puolella on Sanna Tuovisen kirjoittama Satuhieronta ohjeineen ja toisella puolella kuvataiteilija Nora Surojeginin tekemä upea kuvitus.

Opasvihko sisältää helposti lähestyttävää tietoa Satuhieronnasta sekä monipuolisesti vinkkejä (mm. viisi erilaista tapaa hyödyntää kortteja) korttien käyttöön. Valmiiden Satuhierontojen lisäksi voit hyödyntää kortteja luovuuden tukemiseen sekä vuorovaikutusleikkeihin niin kodeissa, mummoloissa kuin myös ammattikäytössä.

Korttien Satuhieronnat ovat saaneet aiheensa neljästä eri elementistä: ilma, vesi, maa ja tuli.

ILMA-aiheiset Satuhierontakortit: LOKKI -Satuhieronta kohottaaa, virkistää ja tuo esiin ilma-elementtiin liittyvää leikkisyyttä. Kauniista TUULI -Satuhieronnasta löytyy opasvihkossa variaatio, jota voi hyödyntää ihanana vuorovaikutusleikkinä myös pienten kanssa.

VESI-aiheiset Satuhierontakortit: PURO -Satuhieronnan kosketuskuvitus kulkee koko kehon alueella. Lapsilähtöiselle suhtautumiselle veteen on annettu tilaa tässä runossa. SADE -Satuhieronta kertoo veden kiertomatkan ja sopii muun muassa ihanasti hetkiin, joissa lapset tekevät Satuhieronnat toisilleen.

MAA-aiheiset Satuhierontakortit: SIILI -Satuhieronta rohkaisee tutkimaan ja seikkailemaan, ja välittää myös sen, että huolenpitoa, hoivaa ja lepoa on sitä tarvitsevalle. JUURET -Satuhieronnassa huomoidaan selän lisäksi erityisesti myös jalat.

TULI-aiheiset Satuhierontakortit: NUOTIO -Satuhieronta kuljettaa turvallisesti ihailemaan liekkien tanssia. Samalla se viestii arvokasta kulttuuriperintöä. AURINKO -Satuhieronta on runo uuteen aamuun heräämisestä sekä auringon hoitavasta ja elämää vaalivasta voimasta.