Kauppa

Satumetsä koskettaa ja soi, Satuhierontakortit ja äänite

Myönteinen kosketus, satumaiset tarinat, upeat kuvat ja musiikki kuljettavat satumetsään, jossa taika muuttuu todeksi, jossa on mahdollista nähdä asioita joita vain harva pääsee näkemään, sekä pysähtyä huomaamaan myös elämään sisältyvä sadunhohtoisuus.

“Kokonaisuus on mielestäni aivan ihastuttava, monipuolinen ja ennen kaikkea monitasoinen symboliikan kautta avautuvine ulottuvuuksineen. Aikuisena satuhierontoja tehdessä tulee ihanalla tavalla hoivan, turvan välittämisen kokemuksia. Hyvin tunteikkaita hetkiä, saan olla näiden rakkaitteni kanssa tällaisten teemojen äärellä.”
– Titta Karanta, äiti,  Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakouluttaja, Satumetsä koskettaa ja soi -tuotteen koetestaaja –

 
“Vanhempana usein miettii, onko riittävästi ja oikealla tavalla osannut viestiä, miten arvokas, ihmeellinen ja rakastettu oma lapsi onkaan. Satumetsä koskettaa ja soi – korttien sadut, niiden voimaannuttavat viestit ja kosketuksen läsnäolo mahdollistavat suunnattoman arvokasta tunneviestintää, jonka sisältö kulkee lapsen mukana läpi hänen koko elämänsä kannatellen niin elämän myötä- kuin vastatuulessa.”
– Heidi Eskelinen, 4 ja 6 -vuotiaiden lasten äiti, Satumetsä koskettaa ja soi -tuotteen koetestaaja –

 

Rentoudu, lumoudu ja voimaannu lasten kanssa ihanalla ja helpolla tavalla!

Tuotteella on 100 %:n tyytyväisyystakuu!

36.40

Kuvaus

Lähde lapsen kanssa matkalle satumetsän ihmeisiin!

Satuhierontakortit johdattavat kokemaan ja aistimaan herkkää, kaunista ja iloista maailmaa. Korttien kahdeksan satuhieronta-runoa on luettuna äänitteiksi (mp3). Äänitteet sisältävät myös tuotetta varten sävellettyä musiikkia satuhierontojen taustalle (Satumetsän aamu ja satumetsän ilta). Voit käyttää kortteja yhden lapsen tai koko lapsiryhmän kanssa. Opasvihko sisältää monipuolisesti vinkkejä korttien käyttöön. Käyttöä kestävät kortit ovat laminoituja ja pakattu kauniiseen folderiin. Hinta sisältää postituskulut Manner-Suomessa.