Kauppa

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (taso 1)™ -etäkoulutus

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (1 taso, 7h) – etäkoulutus on lapsiläheisissä ammateissa työskenteleville ja alalle opiskeleville suunnattu ammatillinen lisäkoulutus. Koulutukseen pyydetään ilmoittautumaan pareittain, jotta harjoitukset on mahdollista toteuttaa koulutuksen aikana. Tulevat koulutukset löydät täältä. Ilmoittautumiset koulutukseen otetaan vastaan erillisellä ilmoittautumislomakkeella.

 

 

125.00

Kuvaus

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (taso 1)™ -etäkoulutus on lapsiläheisissä ammateissa työskenteleville, kuin myös alalle opiskeleville suunnattu ammatillinen lisäkoulutus. Satuhieronta on menetelmä, joka edistää lasten ja aikuisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Se on keskeinen työväline jokaiselle, joka toimii työssään lasten ja lapsiryhmien kanssa.

Koulutuksessa syvennytään Satuhieronnan inspiroivaan ja monin tavoin hyvinvointia vaalivaan maailmaan. Koulutuksessa käymme läpi Satuhieronta-menetelmän mahdollisuuksia ja vaikutuksia. Tarkastelemme menetelmää muun muassa sosiaalisten taitojen oppimisen ja luovuuden tukemisen kannalta. Satuhieronnan ydinasioita ovat lapsen itsetunnon tukeminen, rauhoittuminen ja rentoutumisen opettelu sekä läsnäoleva vuorovaikutus. Etäkoulutukseen tarvitset liveopetuksen ajaksi samaan tilaan toisen aikuisen, jotta harjoitukset on mahdollista toteuttaa koulutuksen aikana.

 

Satuhieronta lapsen kasvun ja kehityksen tukena (taso 1)™ -etäkoulutus koostuu:

 • verkkomateriaalista (3,5 opetustuntia)
 • live-opetuksesta (3,5 opetustuntia) verkon välityksellä
 • ihastuttavasta Pikkupeikko ja Kuu -e-kirjasta
 • Satuhieronnan osaaja -laatumerkistä

 

Koulutuksessa opit ja koet monipuolisten käytännön harjoitusten ja teorian avulla,

 • mitä on myönteinen kosketus, miltä se tuntuu ja miten se meihin vaikuttaa
 • mitä Satuhieronta on, miten se meihin vaikuttaa ja mihin sen vaikutukset perustuvat
 • miksi Satuhierontaa kannattaa tuoda päivähoitoon
 • millaisia kokemuksia lapsilla, vanhemmilla ja varhaiskasvattajilla on ollut Satuhieronnasta
 • millaista Satuhieronta on käytännössä ja miten sitä voi soveltaa eri tilanteissa
 • miten Satuhieronta vahvistaa myös omaa hyvinvointiasi ja myönteistä suhdetta omaan itseesi
 • millaisia eettisiä periaatteita Satuhierontaa käyttävän on syytä huomioida työssään

 

100 prosentin tyytyväisyystakuu

Koulutuksemme ovat olleet hyvin pidettyjä ja antoisia osallistujillemme, joten uskallamme luvata 100 prosentin tyytyväisyystakuun. Koulutuksen aikana tarkastelemme myös osallistujien omaa hyvinvointia ja vahvistamme myönteistä suhdetta omaan itseen. Perehdymme rakentavaan vuorovaikutukseen ja läsnäolotaitoihin. Kaikella tällä vahvistetaan omaa henkilökohtaista hyvinvointia, ammattiosaamista sekä oman työn mielekkyyttä. Koulutus on kokemuksellinen, voimauttava sekä rentouttava kaikille siihen osallistuville.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!