Kauppa

Satuhieronta: läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirja

Satuhieronta: läsnäolevan kosketuksen ja sadun taikaa -kirja on lumoava opas niin vanhemmille, isovanhemmille, kummeille sekä lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Käsikirja sisältää kattavaa tietoa satuhieronnan teoriasta ja käytännön toteuttamisesta. Kirjan sivuilta löydät yli 20 erilaista satuhierontaohjetta sekä muuan muassa lastenpsykiatrien näkemyksiä läsnäolon ja jakamattoman huomion merkityksestä lapsen kasvulle ja kehitykselle. Satuhieronta tuo viestiä, että pienin teoin voimme tehdä arjesta helpompaa, vahvistaa luottamussuhteita ja tukea lapsen kehittymistä itseään ja toisia arvostavaksi ihmiseksi.

” Sanna Tuovinen on avannut oven kauniiseen maailmaan. Satuhieronta on ihastuttava tapa yhdistää monia arvokkaita perinteitä: tarinankerronnan ja hieronnan, hyväksyvän läsnäolon ja rentoutumisen, kehitystieteiden ja kokemuksellisen ymmärtämisen. ”

– Jukka Mäkelä, lastenpsykiatri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL-

Hinta sisältää postikulut manner-Suomessa.

Kesäetuna saat tilaukseesi kaupan päälle Pikkupeikko ja kuu, Satumainen rentoutumiskirja e-kirjan (arvo 18€). Etu voimassa 24.6. asti. E-kirja lisätään tilaukseesi automaattisesti kassan jälkeen ja löydät latauslinkin tilausvahvistukseltasi.

29.00

Kuvaus