Kauppa

Pikkupupun ensimmäinen talvi – tunnelmallinen Satuhieronta-tarina

Pikkupupu viettää ensimmäistä talveaan Kuurametsässä yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa. Tunnelmallinen Satuhieronta-tarina johdattaa ihmettelemään talven tuloa sekä kokemaan lämpöistä yhdessäoloa ja joulun taikaa. Satuhieronnan kiireettömyys ja läsnäolo voivat parhaimmillaan mahdollistaa merkityksellisiä pysähtymisen ja rentoutumisen hetkiä, niin lapsille kuin aikuisille.

Ilo, leikki ja lapsilähtöisyys kulkevat mukana kirjan sivuilla ja muistuttavat siitä, mitä on katsoa maailmaa lapsen silmin sekä kokea asioita ensimmäistä kertaa.

Kirja sisältää 24 Satuhieronta-tarinaa, joita voit hyödyntää myös joulukalenterina.

Hinta sisältää postimaksun manner-Suomessa.

Kesäetuna saat tilaukseesi kaupan päälle Pikkupeikko ja kuu, Satumainen rentoutumiskirja e-kirjan (arvo 18€). Etu voimassa 24.6. asti.
E-kirja lisätään tilaukseesi automaattisesti kassan jälkeen ja löydät latauslinkin tilausvahvistukseltasi.

Lämpimästi tervetuloa Kuurametsään!

29.80

Kuvaus

Pikkupupun ensimmäinen joulu ‒ tunnelmallinen Satuhieronta-tarina on kovakantinen kirja, joka sisältää:

  • 24 lämpöistä ja tunnelmallista satuhierontaa hierontaohjeineen. Satuhieronnat kertovat vuoden ajan vaihtumisesta, talven saapumisesta metsään, lumileikeistä, suloisesta joulun odotuksesta, perheyhteydestä, isovanhempien läheisyydestä, joulun salaisuuksista…ja toteutuvista toiveista.
  • kuvataiteilija Nora Surojeginin tekemän tunnelmallisen, satumaisen kuvituksen.
  • helposti lähestyttävät ohjeet satuhieronnan tekemiseen sekä useita hyödyllisiä vinkkejä kirjan käyttöön.
  • luontokasvatuksellisuutta: satuhierontojen avulla lapsi pääsee tutustumaan kokemuksellisesti luontoon, mikä syventää lapsen kiinnostusta ja arvostusta luontoa kohtaan.
  • lapsilähtöisiä keinoja tukea läsnäolotaitoja, stressinhallinnan kehittymistä sekä lapsen aistikasvatusta.
  • Varhaiskasvattaja ja ympäristökasvattaja Noora Uusi-Kakkurin vinkkejä, miten kirjan satuhierontojen tapahtumia voi havainnoida ja kokea myös omassa lähiluonnossa.

 

Tuntui ihanalta!, totesi eskarilaisemme. Aistiyliherkkä kolmasluokkalainen rentoutui myös lähestulkoon uneen asti. Myös vanhemmalle kokemus on rauhoittava ja miellyttävä. Sopivan pituinen päivittäinen tarina joulukalenterina toteutettavaksi. Joulukuuta odotellessa!”

-Agu, kolmen lapsen äiti, 47 palasta -blogin kirjoittaja,
Pikkupupun ensimmäinen talvi -kirjan koetestaaja-