Kauppa

Pikkupeikko ja Kuu - Satumainen rentoutuskirja

Pikkupeikko ja Kuu -kirjan avulla on mahdollista sulattaa lempeästi jännityksiä pois kehosta ja mielestä, sekä vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia monin tavoin.

Kirja on sadunhohtoinen matka rentoutumiseen. Kauniit mielikuvamatkat ja satuhieronnat luovat yhteisiä rauhoittumisen, lsnäolon ja aidon kohtaamisen hetkiä lapsille ja aikuisille.

Hinta sisältää postikulut.

 

35.00

Kuvaus

Jos teidän kodissa kuuluu öisin hampaiden narskuttelua, tämä kirja voi tuoda öihin levollista tyytyväisyyttä ja ja rauhaa. Vaikka perheessänne ei olisi narkuttelijoita, eikä muitakaan purentalihasongelmia, kirja sopii hyvin jokaiselle. Stressiperäisten ongelmien ennaltaehkäisy on parasta terveydenhoitoa!

Pikkupeikko ja Kuu rentoutuskirjan sivuilta saat vinkkejä rentoutumisen lisäksi lapsen purentaperäisten jännitysten hoitoon. Idea kirjaan syntyyn lähti kasvohieroja, narskutteluhoidon kehittäjä Pirjo Turpeiselta ja kirja on toteutettu yhteistyössä Satuhierontamenetelmän kehittäjä Sanna Tuovisen kanssa. Mielikuvamatkat yhdistettynä myönteiseen kosketukseen luo ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka lumoaa niin pienet kuin suuret lukijat.

Upea kirjan kuvitus on taiteilija Laurelina Romppaisen käsialaa.

”Pikkupeikko ja Kuu -kirjassa törmäsin kasvojen alueelle tehtävään satuhierontaan, jonka sanottiin rentouttavan kasvojen alueen lihaksia ja että siitä voisi olla hyötyä myös narskuttelun vähentämiseen. Aloin tekemään lapsille iltaisin ennen nukkumaan menoa kasvosatuhieronnan kirjan sadun mukaan. Hyvin pian huomasin, että lasten öinen narskuttelu väheni ja loppui lähes kokonaan. Narskuttelu on enää hyvin satunnainen vieras meillä öisin. Lievää narskuttelua saattaa enää esiintyä, mikäli päivässä on tapahtunut jotain todella ikävää, eikä äiti ole muistanut tehdä satuhierontaa kasvoihin vähään aikaan. Muutaman kerran viikossa, ennen nukkumaan menoa, tehtävä kasvosatuhieronta toimii meillä hyvänä ennaltaehkäisijänä narskuttelussa.”  Äiti, Oulu –