Kauppa

Nuutti Pikkukuutti & Pikkupeikko ja Kuu (paketti)

Kaksi rakastettua satuhieronta-kirja klassikkoa ovat palanneet takaisin myyntiin! Nuutti Pikkukuutti, Maailman suloisin Satuhieronta-tarina (sisältää mp3 äänitteen) ja Pikkupeikko ja Kuu, Satumainen rentoutumiskirja ovat molemmat löytäneet tiensä monien suomalaisten sydämiin ja tuoneet mukanaan ihania läsnäolon, rentoutumisen ja hyvän olon hetkiä, niin pienille kuin isoille.

Paketissa saat molemmat kirjat.

Postimaksu sisältyy hintaan.

58.00

Kuvaus

Satuhieronta on rentouttavien tarinoiden ja myönteisen kosketuksen yhdistämistä.

Nuutti Pikkukuutti -kirjassa kiteytyy satuhieronnan sanoma ja merkitys erityisellä tavalla. Tämä ihana, pienestä saimaannorpasta kertova tarina kuljettaa norpan pesän lämpöiseen tunnelmaan, turvallisuuden tunteeseen ja luonnon rauhoittavaan läsnäoloon. Tarina perustuu Satu Pusan alkuperäisteokseen Nuutti Pikkukuutti nukahtamistarina (Sun Text Oy, 2016) ja vie satuhieronnan siivin Saimaan luonnon ihmeiden äärelle, pikkukuutin pesän lämpöiseen suojaan! Nora Surojeginin upea kuvitus tekee kirjasta taideteoksen. Saat sähköisesti kirjan hintaan sisältyvän ihanan, tunnelmallisen ääniteen (mp3).

”Nuutti Pikkukuutti -satuhieronta kertoo valloittavalla tavalla lapselle juuri sen, mitä jokainen lapsi haluaa kuulla: Olet rakas! Kosketus on voimakas viesti, jota sanat tehostavat. Ja toisinkin päin. Kuutti-sadusta huokuu lämpö ja hellyys joka kosketuksesta ja sanasta.”
– Eeva Purosalo, varhaiskasvattaja –


Pikkupeikko ja Kuu
on sadunhohtoinen matka rentoutumisen poluille. Kauniit mielikuvamatkat ja satuhieronnat luovat yhteisiä rauhoittumisen ja aidon kohtaamisen hetkiä lapsille ja aikuisille. Kirjan avulla on mahdollista sulattaa lempeästi jännityksiä pois kehosta ja mielestä, sekä vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia monin tavoin.

Pikkupeikko ja Kuu rentoutuskirjan sivuilta saat vinkkejä rentoutumisen lisäksi lapsen purentaperäisten jännitysten hoitoon, jotka voi ilmetä muun muassa öisenä narskutteluna. Idea kirjaan syntyyn lähti kasvohieroja, narskutteluhoidon kehittäjä Pirjo Turpeiselta ja kirja on toteutettu yhteistyössä Satuhierontavalmentaja Sanna Tuovisen kanssa. Mielikuvamatkat yhdistettynä myönteiseen kosketukseen luo ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka lumoaa niin pienet kuin suuret lukijat.