Kauppa

Nuutti Pikkukuutti, Maailman suloisin Satuhieronta-tarina (kirja ja mp3-äänite)

Nuutti Pikkukuutti – maailman suloisin Satuhieronta-tarina vahvistaa kauniilla tavalla lapsen kokemusta aikuisen tarjoamasta turvasta, läsnäolosta ja rakastettuna olemisesta.

Satuhierontahetket tukevat monin tavoin lapsen tervettä kasvua ja kehitystä.
Nähdyksi tuleminen, jakamaton huomio sekä myönteinen kosketus vahvistavat terveen kiintymyssuhteen muodostumista, itsetuntoa, tunnetaitoja sekä hyvää stressinhallintaa.

”Nuutti Pikkukuutti -satuhieronta on kuin keholle silitelty rakkauskirje, joka välittää kaiken sen kauniin, minkä toivoisi elämän polulla muistavan. Kosketuksella on ihmeitä tekevä voima.”
-Tiina Maria Järvenpää, hermoratahieroja-

 

37.90

Kuvaus

”Nuutti Pikkukuutti -satuhieronta kertoo valloittavalla tavalla lapselle juuri sen, mitä jokainen lapsi haluaa kuulla: Olet rakas! Kosketus on voimakas viesti, jota sanat tehostavat. Ja toisinkin päin. Nuutti-sadusta huokuu lämpö ja hellyys joka kosketuksesta ja sanasta.” – Eeva Purosalo, varhaiskasvattaja –

Nuutti Pikkukuutti -kirja ja äänite (mp3) vievät matkalle saimaannorpan pesään turvaan, luonnon kauneuteen ja hoivatuksi tulemisen ihanaan tunteeseen. Kirja koostuu useista satuhieronnoista, jotka voit kertoa lapselle kosketuksella ja sanoilla. Satuhieronnalla on tutkitusti tukea lapsen stressinhallintaa, itsetunnon kehitystä ja perusturvallisuuden tunnetta. Voit hyödyntää äänitettä satuhierontaa tehdessä. Äänite sopii myös rauhoittavaksi iltasaduksi.

Kirja sisältää opastusta satuhieronnan tekemiseen sekä tietoa rauhoittavan kosketuksen merkityksistä ja vaikutuksista. Kirjasta löytyy myös vinkkejä, miten sitä voi soveltaa myös vauvojen kanssa.

Kirjoittajat: Satu Pusa, Sanna Tuovinen. Kuvitus: Nora Surojegin