Kauppa

Metsän Joulu, Lumoava Satuhieronta-tarina

Metsän joulu – lumoava Satuhieronta-tarina vie lapset ja aikuiset kiireettömään yhdessäoloon ja rentouttavaan joulunviettoon. Tässä Satuhieronta-tarinassa kaunis, jouluinen tunnelma yhdistyy pohjoisen luonnon ainutlaatuisuuteen.

Tarinan ja kosketuksen yhdistäminen tuo jouluun ja sen odotukseen rauhoittumista ja läsnäoloa, kiireetöntä yhdessäoloa ja satumaisia kokemuksia niin isoille kuin pienillekin – siis juuri niitä asioita, joista muodostuu lämmin ja läheinen joulu!

Metsän joulu – lumoava Satuhieronta-tarina on pehmeäkantinen, 28-sivuinen kirjanen.

Hinta sisältää postikulut manner-Suomessa.

Kesäetuna saat tilaukseesi kaupan päälle Pikkupeikko ja kuu, Satumainen rentoutumiskirja e-kirjan (arvo 18€). Etu voimassa 24.6. asti.
E-kirja lisätään tilaukseesi automaattisesti kassan jälkeen ja löydät latauslinkin tilausvahvistukseltasi.

Astu Satuhieronnan matkassa Pohjolan luonnon ihmeiden, rentoutumisen ja joulun lämpöisen tunnelman äärelle!

23.80

Kuvaus

Metsän joulu – lumoava Satuhieronta-tarina on painettu kirjanen, joka sisältää

  • 16 kiehtovaa ja tunnelmallista satuhierontaa hierontaohjeineen. Satuhieronnat kertovat tontun lumoavasta matkasta talvisessa metsässä, metsän monenlaisista asukkaista sekä taianomaiseksi muuttuvasta yhteisestä joulujuhlasta.
  • kuvataiteilija Nora Surojeginin tekemän upean, satumaisen kuvituksen
  • helposti lähestyttävät ohjeet satuhieronnan tekemiseen sekä useita hyödyllisiä vinkkejä kirjan käyttöön
  • luontokasvatuksellisuutta: satuhierontojen avulla lapsi pääsee tutustumaan kokemuksellisesti luontoon, mikä syventää lapsen kiinnostusta ja arvostusta luontoa kohtaan.
  • lapsilähtöisiä keinoja tukea läsnäolotaitoja, stressinhallinnan kehittymistä sekä lapsen aistikasvatusta

 

”Metsän joulun satuhierontatarinat ovat niin tunnelmallisia, että niitä on pakko tehdä useampi peräjälkeen. Tarinoilla on ihana jatkumo. Tämä kirjanen sopii ihanasti aineettomaksi joulukalenteriksi perheisiin ja lapsiryhmiin. Nora Surojeginin taidokkaat kuvat tekevät tästä kirjasta taideteoksen.”
– Viiden lapsen äiti, satuhierontaohjaaja –