Satuhieronnan perusteet (1 taso), 7 h.

Koulutuspäivässä syvennytään Satuhieronnan inspiroivaan ja monin tavoin hyvinvointia vaalivaan maailmaan. Koulutuksessa käymme läpi Satuhieronta-menetelmän mahdollisuuksia ja vaikutuksia. Tarkastelemme menetelmää muun muassa sosiaalisten taitojen oppimisen ja lapsen luovuuden tukemisen kannalta. Satuhieronnan ydinasioita ovat lapsen itsetunnon tukeminen, rauhoittuminen ja rentoutumisen opettelu sekä läsnäoleva vuorovaikutus. Lue tarkemmat lisätiedot täältä.


TULEVIA SATUHIERONNAN PERUSTEET KOULUTUKSIA (1 taso):

Satuhieronnan perusteet, etäkoulutus: 25.11.2022. Live-opetus etänä klo: 13:00-17:00
Koulutus sisältää 3 tuntia verkkomateriaalia, joka lähetetään osallistujille sähköisesti,
sekä netin kautta tapahtuvaa live-opetusta. Koulutukseen pyydetään ilmoittautumaan pareittain, jotta harjoitukset on mahdollista toteuttaa koulutuksen aikana.
Kouluttajana Satuhierontamenetelmän kehittäjä, hieroja, kirjailija Sanna Tuovinen
Hinta: 125 €/hlö (sisältää opetusmateriaalin, Satuhieronnan osaaja -laatumerkin)

Ilmoittaudu Satuhieronnan perusteet koulutuksiin klikkaamalla tästä linkistä.

Satuhierontaohjaajakoulutus (2 taso).

Satuhierontaohjaaja-koulutus johdattaa satuhierontaan liittyvän syventävän tiedon äärelle. Kantavina teemoina ovat tarinoiden ja satujen symboliikka, tarvelähtöisyys satuhieronnassa, turvan luominen, Satuhierontaohjaajana toimiminen eri ympäristöissä. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2022. Koulutukseen haku käynnistyy kesäkuun 4. päivä 2022.


TULEVIA SATUHIERONTAOHJAAJAKOULUTUKSIA (2 taso):

Satuhierontaohjaajakoulutus (2 taso), 20.09-17.11.2022
Koulutus koostuu kahdesta viikonlopun mittaisesta lähiopetusjaksosta sekä yhdestä lähiopetuspäivästä. Pääkouluttajana toimii Satuhierontakouluttaja, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen kouluttaja, NLP-kouluttaja, Titta Karanta. Tutustu lisää tästä linkistä.

Voit hakea koulutukseen lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostiin: info@satuhieronta.fi, 04.06-15.09.2022 välisenä aikana.


Tiesitkö:
Satuhieronnan perusteet (1 taso) on osana Lasten ja nuorten Tunnetaito-ohjaajakoulutusta. Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutuksessa opiskellaan tunnetaitojen ohjaamista lapsille kokemuksellisesti ja monimenetelmällisesti (MM). Koulutus vastaa laajuudeltaan 40op ja soveltuu lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Tunnetaitotyöskentelyssä lasten kanssa tavoitteena on kasvattaa lapsen yhteyttä itseensä sekä omiin tunteisiinsa ja tarpeisiinsa, ohjata lasta tunnistamaan ja käsittelemään tunteitaan, toimia omia ja muiden tarpeita kuunnellen, oppia olemaan kontaktissa itseen ja toisiin, luoda levollisuutta ja vahvistaa lasta sisäisesti kohtaamaan erilaisia tilanteita. Lue lisää täältä. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot linkissä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan sadun ja kosketuksen maailmaan!