Blogi

Satuhieronta-ohjaajakoulutus käynnistyy! Haku on käynnissä nyt!

Nyt on jälleen mahdollista kouluttautua Satuhierontaohjaajaksi! Tätä mahdollisuutta ei ole ollut muutamaan vuoteen, joten siksikin tästä tiedottaminen tuntuu erityisen merkitykselliselle. Paljon odotettu, uudistunut sekä syventävän ja sisäisen tiedon äärelle johdattavan koulutuksen haku on käynnissä nyt!

Mitä koulutus voi antaa?

  • syventävää tietoa satujen ja tarinoiden merkityksistä, vaikutuksista ja mahdollisuuksista
  • ohjausta satuhieronnan soveltamiseen entistä tarvelähtöisemmin
  • tietoa turvan luomisen tavoista ja vaikutuksista satuhierontahetkissä
  • mahdollisuuden toimia Satuhierontaohjaajana lapsille, perheille ja vanhemmille
  • tietoa satuhierontaohjaajuudesta ja toimimisen mahdollisuuksista
  • tukea oman sisäisen tiedon kuunteluun ja hyvinvoinnin vaalimiseen

 

Pääkouluttajana toimii Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakouluttaja, Satuhierontakouluttaja ja NLP-kouluttaja Titta Karanta. Mukana koulutuksessa on satuhieronnan kehittäjä, kirjailija Sanna Tuovinen ja vierailevana kouluttajana Sauhierontaohjaaja, perhetyön kehittäjä Salla Jämsen. Lue lisää ohjaajakoulutuksesta ja siihen hakemisesta.

Satuhierontaohjaajakoulutuksesta järjestetään 04.08.2022 webinaari, jossa kuulet lisää inspiroivasta sisällöstä sekä kohtaat kouluttajat. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin.

Huom: Satuhierontaohjaajakoulutus edellyttää Satuhieronnan perusteet-koulutuksen (1 taso) käymisen. Mikäli sinulla on tämä koulutus vielä käymättä, niin ei huolta: Loppukesästä on tulossa useampia Satuhieronnan perusteet -koulutuksia. Ensimmäistä kertaa yksi koulutuksista järjestetään myös etänä (katso päivämäärät  koulutuskalenterista).

Ole mukanamme luomassa satuhieronnan uutta aikakautta!