Blogi

Satuhieronta asiakkaitten toiveet on kuultu – Lue lisää miten

Meille Tarina ja Kosketus Oy:ssä asiakkaittemme toiveet ja mielipiteet ovat tärkeitä.
Juuri asiakkaamme ovat työmme sydän, ja tahdomme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Teimme jokin aika sitten palautekyselyn Metsän joulu-tuotteestamme ja saimme satoja vastauksia, kiitos niistä!

Kyselystä sevisi, että asiakkaistamme 98,5% oli tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille. Tämä oli todella ihana kuulla, sillä toimintamme pääpaino on tällä hetkellä juuri tuotekehittelyssä, ja tähän suuntaan haluamme panostaa.

Satuhieronta-asiakkaiden vastauksia kysymykseen mihin olit kirjassa tyytyväinen:
– ”Tarinan kulkuun, lapsi lähti siihen heti täysillä mukaan. Helpottaa iltaa, kun ylivilkas lapsi rentoutuu satuhieronnan avulla. Kirjan myötä lapsi on alkanut sietää kosketusta paremmin.”
” Kaikkeen. Aivan ihana kirjanen! Ollaan päästy yhdessä rentoutumaan ja rauhoittumaan, mikä on parantanut unen saantia. Toivon myös muista aiheista samanlaisia kirjoja.”
– ”Jo pelkästään uskomattoman kauniit kuvat hetättivät keskustelua, saatika ihastuttava satu! Ohjeet olivat todella selkeät seurata. Lapset nauttivat suunnattomasti saadessaan omaa aikaa aikuisen seurassa ja kölliessään tyynyillä satuhieronnan ajan.”

Mitä Satuhieronta-asiakkaat toivoivat tulevilta Satuhieronta-tuotteilta:
– Parannusten osalta eniten toivottiin kovakantista ja kierrekantista.
Myös pituutta toivottiin lisää, etenkin koko kirjaan pituutta.
– Monet asiakkaamme toivoivat äänimaailman liittämistä tähän tuotteeseen. Eli
taustamusiikkia tai äänitteenä luettua satua taustalle.
– Toiveena oli myös ajattomia kirjoja, jotka eivät ole kytköksissä tiettyyn
teemaan tai aikaan vuodesta.

Voimme iloksemme kertoa että kaikki nämä toiveet on kuultu!
Perjantaina julkaisemme uuden Satuhieronta-tuotteen, joten aivan pian saat tietää lisää mitä sadunhohtoisen ihanaa on syntymässä. Pysy siis kuulolla!