Blogi

Pikkupupun ensimmäinen talvi -kirja ennakkotilattavissa nyt (16.10-25.10.2020)

Nyt on jälleen aika paljastaa satuhieronnan kirja-uutuus! Tämä tuleva kirja pitää sisällään sadunhohtoisia hetkiä, vuodenaikojen vaihtumisen ihmettä, talvisen metsän kauneutta, ensilumessa hyppeleviä pupulapsia, tähtien tuiketta, läheisyyden lämpöä, aidon joulun tunnelmaa… sekä toteutuvia toiveita!

”Aivan ihana tarina! Hyvin pääsin eläytymään ja tuli jo ihan jouluinen fiilis! Ai että, miten ihanaa olisi lukea tarinaa lapsille hämyisessä metsässä lyhdyn valossa! Lapset voivat satuhieroa piirissä aina seuraavaa, pareittain tai sitten aikuinen voi satuhieroa lasta.” – Taru Lindgren, metsäeskariopettaja, Metsävaka, Pikkupupun ensimmäinen talvi -kirjan koetestaaja-

Pikkupupun ensimmäinen talvi on kovakantinen kirja, joka sisältää 24 ihanaa Satuhieronta-tarinaa, joita voit hyödyntää myös joulukalenterina.

Kirja on ennakkotilattavissa vain 16.10.-25.10. välisenä aikana. Osan tämän kirjan tuotosta lahjoitamme Pelastakaa Lapset ry:n joulukampanjaan. Tuetaan yhdessä sitä, että mahdollisimman monessa perheessä on turvallinen ja hyvä joulu.

Vinkki: Voit antaa uniikin uutuuskirjan joululahjaksi, hankkia omaan perheeseen tai ottaa mukaan työhösi lasten parissa! Minne kaikkialle kirjat pääsevätkään, niin toivomme niiden tuovat mukanaan ihania ja tunnelmallisia hetkiä!

Voit tutustua lisää ja tehdä ennakkotilauksesi täältä.