Blogi

Pikkupeikko ja Kuu ja Nuutti Pikkukuutti ovat täällä (hyödynnä etu-hinnat)!

Kaksi rakastettua satuhieronta-kirjaa ovat palanneet takaisin nettikauppaan! Molemmat kirjat näyttävät tietä rentoutumiseen ja rauhoittumiseen sekä läsnäolon ihanaan lämpöön. Juuri näissä hetkissä vahvistetaan stressinhallintaa, vaalitaan hyvinvointia ja kerätään voimavaroja arjen elämään.

Pikkupeikko ja Kuu, Satumainen rentoutuskirjan avulla on mahdollista sulattaa lempeästi jännityksiä pois kehosta ja mielestä, sekä vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia monin tavoin. Kirja sisältää opastusta satuhieronnan tekemiseen, useita ihania mielikuvamatkamaisia satuhierontoja, sekä kasvosatuhieronnan, josta on ollut apua purentaperäisten jännitysten ja narskuttelun hoidossa.

Nuutti Pikkukuutti, maailman suloisin Satuhieronta-tarina (kirja ja äänite mp3) vahvistaa kauniilla tavalla lapsen kokemusta aikuisen tarjoamasta turvasta, läsnäolosta ja rakastettuna olemisesta. Nuutti Pikkukuutti -tarina vie matkalle saimaannorpan pesään turvaan, luonnon kauneuteen ja hoivatuksi tulemisen ihanaan tunteeseen. Kirja sisältää opastusta satuhieronnan tekemiseen sekä tietoa rauhoittavan kosketuksen vaikutuksista ja merkityksistä.

Voit halutessasi hankkia joko vain jomman kumman kirjan erittäin hyvään etuhintaan, tai molemmat yhdessä loistavaan pakettihintaan 49,50 € (normaalihinta 58,00€). Hinnat sisältävät postikulut.  Tervetuloa ostoksille!

 

 

”Nuutti Pikkukuutti -satuhieronta on kuin keholle silitelty rakkauskirje, joka välittää kaiken sen kauniin, minkä toivoisi elämän polulla muistavan. Kosketuksella on ihmeitä tekevä voima.” -Tiina Maria Järvenpää, hermoratahieroja-

Aloin tekemään lapsille iltaisin ennen nukkumaan menoa kasvosatuhieronnan Pikkupeikko ja Kuu -kirjan sadun mukaan. Hyvin pian huomasin, että lasten öinen narskuttelu väheni ja loppui lähes kokonaan. Narskuttelu on enää hyvin satunnainen vieras meillä öisin. Lievää narskuttelua saattaa enää esiintyä, mikäli päivässä on tapahtunut jotain todella ikävää, eikä äiti ole muistanut tehdä satuhierontaa kasvoihin vähään aikaan. Muutaman kerran viikossa, ennen nukkumaan menoa, tehtävä kasvosatuhieronta toimii meillä hyvänä ennaltaehkäisijänä narskuttelussa.” 
Äiti, Oulu –