Blogi

Opi vauvasatuhierontaa 26.10 Helsingissä

vauvasatuhieronta

Vauvasatuhieronnan avulla voidaan rentouttaa ja hoitaa vauvaa sekä vahvistaa vauvan turvallisuuden kokemusta. Rentoutuminen auttaa muun muassa vauvan lihasjännityksiin, uniongelmiin ja vatsavaivoihin. Rentoutuneena vauva kokee olonsa turvalliseksi, jolloin vauvan energia ohjautuu kasvuun ja kehitykseen.

Vauvasatuhieronta tarjoaa vanhemmille arvokkaita läheisyyden ja rentoutumisen hetkiä sekä onnistumisen kokemuksia yhdessä vauvan kanssa, mikä vahvistaa yhteyttä vanhemman ja vauvan välillä. Tämä luo pohjan terveen kiintymyssuhteen rakentumiselle.

Vauvasatuhieronta toteutetaan aina vauvan ehdoilla ja vauvan tarpeita kuunnellen. Vauva saa kokea tulevansa nähdyksi ja kuulluksi, jolloin vauvan luottamus maailmaan kasvaa: tarpeet huomataan ja niihin vastataan.

Tule oppimaan vauvasatuhieronnan perusteita Helsinkiin lauantaina 26.10. klo 10-16. Koulutuspäivän ohjaa terveydenhoitaja, Satuhieronta-ohjaaja Laura Merivirta (Neuvola Nuppu). Lauralla on vuosien kokemus vauvasatuhieronnan toteuttamisesta sekä ohjaamisesta vauvaperheille.

 

Vauvasatuhieronnan koulutus

  • Aika: Lauantaina 26.10.2019 klo 10-16
  • Paikka: Helsinki (tarkka osoite ilmoitetaan lähiaikoina)
  • Kohderyhmä: Vauvojen ja vauvaperheiden parissa työskentelevät; vauvaperheiden vanhemmat tai vauvasatuhieronnasta muuten kiinnostuneet
  • Kouluttaja: Laura Merivirta, terveydenhoitaja (Neuvola Nuppu) ja Satuhierontaohjaaja
  • Hinta: 145 €, sis. alv. (Satuhierontaohjaajille alennettu hinta 110 €, sis. alv.)
  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen: laura.merivirta@netti.fi

 

Koulutuspäivän aikana opit perustiedot Satuhieronnasta ja vauvasatuhieronnasta. Opit käytännönläheisesti, miten vauvasatuhierontaa tehdään – ja saat myös itse kokea, millaista on saada satuhierontaa. Koulutuspäivässä vierailee myös vauvoja vanhempineen, joten pääset seuraamaan, millaista vauvasatuhieronta on ihan käytännössä.

Koulutukseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varaathan oman paikkasi pian. Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan vauvasatuhierontaa!

 

Olet arvokas ja tärkeä.

Juuri sinä.
Pieni, uusi ihminen.