Blogi

Oletko sinä seuraavan satuhieronta-joulukirjan kirjoittaja?

Nautitko uuden luomisesta? Oletko haaveillut kirjan kirjoittamisesta? Onko tekstin tuottaminen sinulle helppoa? Onko sinulla uusia, raikkaita ideoita? Onko kesässäsi aikaa uudelle projektille? Voisitko sinä olla seuraavan satuhieronnan joulukirjan kirjoittaja?

Tämä vuosi on Tarina ja Kosketus Oy:lle erityinen, sillä yhtiö täyttää syksyllä 10 vuotta! Juhla-syksyn suunnittelu, sekä ensimmäiset askeleet kansainvälistymiseen vievät oman työpanokseni. Tästä syntyi idea avata julkinen haku, jonka kautta etsimme seuraavan satuhieronta-joulukirjan kirjoittajaa. Olen ollut itse tähän mennessä jokaisen satuhieronta-aiheisen kirjan pääkirjoittaja. Nyt tuntuu kiehtovalle katsoa mitä löytyy, kun antaa elämälle tilaa tuoda meille ihan uusia tarinoita ja ideoita.

Tarina ja Kosketus Oy on tuottanut jo kahtena vuonna peräkkäin satuhieronta -aiheisen joulukirjan. Myös tänä vuonna tahdomme tarjota asiakkaillemme upean ja tunnelmallisen joulukirjan, josta voivat nauttia niin lapset kuin aikuisetkin. Joulukalenterimainen 24 lukua sisältävä satuhieronta-kirja vie kuin askel askeleelta joulun tunnelmiin, tuoden joulun taian ihan lähelle. Satuhieronnassa ja joulussa on parhaimmillaan paljon samaa: aikaa pysähtyä, olla läsnä ja rentoutua ihanassa tunnelmassa.

” Käytin kirjaa joulukalenterina 9-vuotiaalle tyttärelleni. Ajattelin, että hän voi olla vähän iso jo satuhierontaan, mutta näin ei ollut. Tyttären mielestä kirja oli paras joulukalenteri (parempi kuin suklaakalenteri) ja hän piti iltaisista satuhieronnoista paljon. Niiden jälkeen oli helppo nukahtaa. Tarkoitus on jatkaa satuhierontaa. Satuhieronta soveltuu hienosti myös isommillekin lapsille.”
– Asiakkaan palaute Pikkupupun ensimmäinen joulu -kirjasta –

 

Mikäli ajatus joulukirjan kirjoittamisesta kutsuu sinua, niin lähetä oma kirjaehdotuksesi sähköpostitse (24.6.2021 mennessä) otsikolla ”joulukirja 2021” ositteeseen: info@satuhieronta.fi.

  • Kuvaa ehdotuksessasi lyhyesti kirjan ydinajatuksia
    – aiheet, sisältö, voimaannuttavat viestit, tunnelmat
  • Kirjoita lyhyt kuvaus jokaisesta 24:stä luvusta.
    – Muutaman lauseen mittainen kuvaus riittää, jotta tarinan kokonaisuus avautuu
  • Kirjoita vähintään yksi luvuista kokonaan kosketuskuvitusten (satuhierontaliikkeiden) kera
    – Satuhieronta menetelmän tunteminen on tässä merkityksellistä, jotta tarina kääntyy luontevasti myös kosketuksen kielelle
  • Lähetä meille toiveesi kirjoittajapalkkiosta

 

Satuhieronnan jouluun aletaan valmistautumaan siksi todella aikaisin, sillä tuotannollinen prosessi tarvitsee aikaa. Kirjoittamiselle on varattu aikaa heinä- ja elokuun ajan, joten ehdotuksesi voi siis olla hyvin alustava. Mikäli ehdotuksesi valitaan seuraavaksi satuhieronnan joulukirjaksi, tarina saa ja voi elää kirjoitusprosessin aikana, jolloin se muokataan lopulliseen muotoon yhdessä kustannustoimittajan kanssa.

Aikataulutus: Syys- ja lokakuussa alkaa kirjan kuvittaminen ja taitto. Lokakuussa avautuu ennakkotilausmahdollisuus asiakkaille. Marraskuussa käynnistyy kirjojen postitus, jotta kirjat ehtivät ennen joulukuuta (ja ensimmäisen joulukalenterin luukun avautumista) asiakkaille.

Oletko kenties sinä seuraavan satuhieronta -joulukirjan kirjoittaja?
Inspiraation iloa ja luomisen ihanuutta!
Toivoo: Sanna Tuovinen, Tarina ja Kosketus Oy