Blogi

Satuhierontatuotteiden tilaus- ja kustannuskäytännöt

Tarina ja Kosketus Oy on ainoa satuhierontatuotteisiin erikoistunut kustannusyhtiö. Missiomme on julkaista kirjoja, kortteja, sekä digimateriaalia, joiden avulla voi helposti tuoda satuhieronnan osaksi arkea niin kotona, päiväkodeissa kuin myös muissa lapsilähtöisissä ympäristöissä.

On ihana asia, että jo tuhannet vanhemmat, varhaiskasvattajat sekä muut lasten kanssa työskentelevät ammattilaiset hyödyntävät satuhierontatuotteita! Satuhieronnan avulla tuetaan tutkitusti niin lasten kuin aikuistenkin hyvinvointia monin tavoin. Kiitos kaikille asiakkaillemme – Pienillä sanoilla ja teoilla voi olla todella suuri vaikutus.

Kuten moni teistä on jo huomannut, tilaus- sekä kustannuskäytäntömme ovat totutusta poikkeavia. Tässä kootusti miksi, miten ja millä tavalla.

 

1) Voit ostaa uutuustuotteen vain myyntikampanjan aikana
Satuhieronnan uutuustuoteet ennakkomyydään kampanjamaisesti. Myyntikamppanja kestää noin 10 päivää. Tiedotamme uutuustuotteesta facebookissa, Satuhieronnan uutiskirjeissä ja nettisivuilla.
Kamppanjan jälkeen tuote ei jää yleiseen myyntiin.

2) Ennakkomyynti-kamppanjan jälkeen tuoteet lähtevät painoon
Kampanjan loputtua ennakkotilatut tuoteet painetaan. Painaminen vie aikaa noin 3-4 viikkoa.

3) Tilaamasi tuote saapuu sinulle noin kuukauden päästä
Painosta tuotteet lähetetään postitusfirmalle, ja saat oman tuotteesi postitse. Huomioithan että tilaamisen jälkeen saattaa mennä jopa 4-5 viikkoa, ennen kuin tilaus saapuu sinulle. Tilausvahvistuksessa lukee päivämäärä jolloin tilauksesi viimeistään saapuu.

Miksi toimimme näin:

[box] EKOLOGISUUS:
Toiveenamme on, että painamamme tuotteet päätyvät asiakkaillemme. Ennakkomyynnillä varmistamme, että painatamme vain tarpeellisen määrän, jolloin ylimääräistä materiaalia ei kerry (painamme tuotteet hiilineutraalille paperille).[/box]

[box] UNIIKKIUS:
Jokainen Satuhierontatuotekampanja on erilainen, eikä toistu enää täysin samanlaisena. Siksi on täysin oikeutettua ajatella, että ostaessasi Tarina ja Kosketus Oy:n tuotteen, hankit samalla keräilyharvinaisuuden, jonka arvo kenties kasvaa vuosien mittaan. Ja mahdollisesti sen sisältämä kulttuuriperintö siirtyy sukupolvelta toiselle: sadunhohtoisina läsnäolon ja rentoutumisen hetkinä.[/box]

[box] TAVOITETTAVUUS:
Intensiivisillä, lyhyillä kampanjoilla tavoitamme asiakkaita, jotka eivät muuten ehkä koskaan löytäisi satuhierontaa. Olemme saaneet kuulla paljon ihanaa palautetta, mitä on eri puolilla Suomea tapahtunut satuhieronnan myötä. Siksi tuntuu arvokkaalle, että Tarina ja Kosketus Oy:n uutuustuotteet ovat helposti löydettävissä.[/box]

” Satuhierontahetket ovat lapsista mieluisia. He rauhoittuvat, rentoutuvat, nauttivat ja keskittyvät kuuntelemaan ja aistimaan satua aivan hiljaa.
Toteutin satuhierontaa joulukuussa työssäni alle 3 -vuotiaiden ryhmässä. Lapsista näki ja kuuli, että he nauttivat, rentoutuvat, rauhoittuvat satuhieronnan aikana. Heidän suusta kuului ilon kiljahduksia kun kerroin että nyt on satuhierontaa. Lapset tekivat myös satuhierontaa toisille lapsille.”
– Asiakkaan kokemus Metsä joulu, lumoava satuhieronta-tarina kirjasta –

****************************************************’

Jatkuvasti myynnissä oleva kirja on Satuhieronta – Länsäolevan kosketuksen ja sadun taikaa.
Tutustu ja tilaa kirja nettikaupastamme.

Sadunhohtoa päiviisi!