Blogi

Metsän joulu -kirjan myynnistä 6 000 euroa luonnonsuojeluliitolle

” Luonnossa meidän on helppo rauhoittua ja olla läsnä. Siksi halusimme luoda joulutarinan, joka kertoo pohjoisen luonnosta. Tarinan myötä lapsessa voi herätä kiinnostusta tutustua Suomen upeaan luontoon ja vaalia sen hyvinvointia. Osa tämän kirjasen tuotosta suunnaltaan Suomen luonnonsuojeluliitolle, koska haluamme osaltamme vaalia luonnon moninaisuutta ja hyvinvointia.”

– Metsän joulu, osa alkusanoista, Sanna Tuovinen. –

Yhdessä teidän asiakkaittemme tuella saimme lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jopa huikeat 6 000 €. Rahallinen lahjoitus on suunnattu metsien, vesien ja soiden puolesta tehtävään työhön:

  • Metsät ovat suomalaisille rakkaita. Suomen luonnonsuojeluliitto pitää huolta ja kamppailee sen puolesta ympäri maata, että metsämme säilyvät elinvoimaisina myös tuleville sukupolville.
  • Suomen ainutlaatuiset suot auttavat meitä kamppailemaan ilmastonmuutosta vastaan. Luonnonsuojeluliitto tekee kaikkensa, että viimeiset luonnontilaiset suot saadaan turvaan.
  • Vesiensuojelu on tärkeää, sillä vesi on yksi elämämme perusedellytyksistä: kaikki tarvitsevat puhdasta vettä. Luonnonsuojeluliitto työskentelee monin keinoin puhtaamman Itämeren ja sisävesien hyväksi.
    .

SUUREN SUURI kiitos kaikille Metsän joulu -kirjasen ostaneille!