Blogi

Julen i juli -viikko on nyt avattu! (21.07.-30.07.)

Nyt se on täällä! Julen i juli -viikko on juhlallisesti avauttu ja joulun tunnelma saapunut luoksemme keskelle kukkeinta kesää. Tervetuloa joulun kauneus ja ilo hetkeksi keskuuteemme!

Tämä heinäkuinen viikko voi palvella mitä parhaiten puolen vuoden päästä olevaa juhlaa. Voi mahdollisesti olla helpottavaa tietää, että osa lahjoista on jo hankittu hyvissä ajoin etukäteen. Satuhieronta kirjoja ja kortteja voi myös halutessaan hyödyntää mitä ihanimpia joulukalentereina, mikä rauhoittaa joulun odotusta ja auttaa laskeutumaan lämpöiseen tunnelmaan.

Tiesitkö että nämä painokset ovat viimeisiä laatuaan, joten siinäkin mielessä ainutlaatuinen viikko hankkia Satuhieronnan jouluisia keräilyharvinaisuuksia. Viimeisiä viedään! Tässä Julen i juli -viikon tunnelmalliset tuotteet ja tarjoukset (21.07.-30.07.):

 

Metsän joulu, Lumoava satuhieronta-tarina

Pehmytkantisen teoksen satuhieronnat kertovat tontun lumoavasta matkasta talvisessa metsässä, metsän monenlaisista asukkaista sekä taianomaiseksi muuttuvasta yhteisestä joulujuhlasta. Luontokasvatuksellisuus kulkee punaisena lankana läpi kirjan. Satuhierontojen avulla lapsi pääsee tutustumaan kokemuksellisesti luontoon, minkä ansiosta lapsen kiinnostus ja arvostus luontoa kohtaan syvenee luontaisesti. Satuhieronta on keino tukea lapsilähtöisesti läsnäolotaitoja sekä aistikasvatusta. Mukana useita hyödyllisiä ja konkreettisia vinkkejä kirjan käyttöön.

Kirjoittajat: Sanna Tuovinen, Kati Penttinen. Kuvittaja: Nora Surojegin. Tarina ja Kosketus Oy.
Julen i juli -hinta: 19,50 € (sis. postikulut Manner-Suomeen).

”Jo pelkästään Metsän joulu -kirjan uskomattoman kauniit kuvat herättivät keskustelua, saatika ihastuttava satu! Ohjeet olivat todella selkeät seurata. Lapset nauttivat suunnattomasti saadessaan omaa aikaa aikuisen seurassa ja kölliessään tyynyillä satuhieronnan ajan.  Päiväkotiryhmämme ”suihkutossuille” tämä oli ainutlaatuista antia.”

 

 

Pikkupupun ensimmäinen talvi, Tunnelmallinen Satuhieronta-tarina

Pikkupupu viettää ensimmäistä talveaan Kuurametsässä yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa. Tunnelmallinen Satuhieronta-tarina johdattaa ihmettelemään talven tuloa sekä kokemaan lämpöistä yhdessäoloa ja joulun taikaa.

Satuhieronnan kiireettömyys ja läsnäolo voivat parhaimmillaan mahdollistaa merkityksellisiä pysähtymisen ja rentoutumisen hetkiä, niin lapsille kuin aikuisille. Ilo, leikki ja lapsilähtöisyys kulkevat mukana kirjan sivuilla ja muistuttavat siitä, mitä on katsoa maailmaa lapsen silmin sekä kokea asioita ensimmäistä kertaa. Kirja sisältää 24 Satuhieronta-tarinaa, joita voit hyödyntää myös joulukalenterina.

Kirjoittajat: Sanna Tuovinen, Noora Uusi-Kakkuri. Kuvittaja: Nora Surojegin. Tarina ja Kosketus Oy.
Julen i juli -hinta: 25,80 € (sis. postikulut Manner-Suomeen).

” Käytin Pikkupupun ensimmäinen joulu -kirjaa joulukalenterina 9 -vuotiaalle tyttärelleni. Ajattelin, että hän voi olla vähän iso jo satuhierontaan, mutta näin ei ollut. Tyttären mielestä kirja oli paras joulukalenteri (parempi kuin suklaakalenteri) ja hän piti iltaisista satuhieronnoista paljon. Niiden jälkeen oli helppo nukahtaa. Tarkoitus on jatkaa satuhierontaa. Satuhieronta soveltuu hienosti myös isommillekin lapsille.”
– Asta –

 

Havu-hiiri ja joulun värit, Rentouttava Satuhieronta-tarina

Havu-hiiri ja joulun värit -kirja kuljettaa lumoavaan maailmaan. Pääset lasten kanssa mukaan joulusatuun, jossa värit ja niiden merkitykset kulkevat punaisena lankana läpi kirjan. Tarina kantaa sisällään aitoa elämänviisautta, iloa ja lämpöä, jotka luovat ihanaa joulun tunnelmaa.

Havu-hiiri ja joulun värit -kirja sisältää 24 lukua, joita voi hyödyntää satuhieronta-joulukalenterina, 7 tarinaan sisällytettyä rentoutusharjoitusta, jotka soveltuvat niin lapsille kuin aikuisille, kiehtovaa tietoa väreistä ja niiden merkityksistä lapsen kehitykselle ja kasvulle, sekä hyvät ja helpot ohjeet satuhieronnan tekemiseen.

Kirjoittajat: Jonna Ihananinen, Sanna Tuovinen. Kuvittaja: Nora Surojegin. Tarina ja Kosketus Oy.

Julen i juli -hinta: 25,80 € (sis. postikulut Manner-Suomeen).

”Taianomainen tarina ja hienosti kuvitettu kirja. Lapset, joilla on keskittymisvaikeuksia, niin varsinkin heidän kohdallaan olen huomannut , että miten he jaksavat keskittyä ja kuunnella tarinaa. Se on heidän lepohetki päivä aikana ja iltapäivät ovat sujuneet huomattavasti rauhallisemmin. Pelkästään positiivisia kokemuksia. Lapset, niin isot kuin pienet vilkkaat ja aremmatkin olivat aivan hullaantuneet Havu-hiiri ja joulun värit -kirjaan. Kirjaa on käytetty myös joulun jälkeenkin monta kertaa.”
-Marianne-

 

Musen Barre och julens färger

Musen Barre och julens färger öppnar dörren till en förtrollande värld. Du och ditt barn får chansen att stiga in i en julsaga där färgerna och deras betydelser går som en röd tråd genom boken. Sagan innehåller glädje, värme och visdom som bidrar till en härlig julstämning. Julkalender med 24 kapitel – kom i rätt julstämning genom närhet och avslappning.

Forfattare: Jonna Ihananinen, Sanna Tuovinen. Illustratör: Nora Surojegin. Tarina ja Kosketus Oy.
Julen i juli – pris: 25,80 €

 

Satuhieronta joulukortit (6 kpl/pkt)

Satuhieronta joulukortit voivat mahdollistaa monia ihania ja rentouttavia hetkiä sinulle, perheellesi tai vaikka työhösi esimerkiksi lasten parissa. Voit lähettää ja antaa kortteja ystävillesi, rakkaillesi ja läheisillesi lähellä ja kaukana. Jokaisessa kortissa on yksilöllinen kortin kuvaa mukaileva, tunnelmallinen ja lämmin runo-satuhieronta. Jokainen meistä, ikään katsomatta, tarvitsee turvallista ja arvostaavaa kosketusta ja arvostavia sanoja. Ehkäpä juuri ne ovatkin lahjoista parhaimpia!

Kirjoittaja: Sanna Tuovinen. Kuvittaja: Nora Surojegin. Tarina ja Kosketus Oy.

Julen i juli -hinta: 12,50 € (sis. postikulut Manner-Suomeen).

”Ystävän minulle tekemä joulukortin satuhieronta kiireisen päivän jälkeen yllätti suurelta vaikutukseltaan. Hetken pysähtyminen, korttien kauniit sanat ja pehmeä kosketus saivat minut täysin rentoutuneeksi. Pienellä satuhieronta hetkellä oli suuri vaikutus! Pienen lapsen äitinä olen tottunut olemaan itse hoivaa ja hellyyttä antava, mutta nyt myös minä sain kokemuksen hoivatuksi tulemisesta”
Äiti 39 v-

 

Tervetuloa jouluostoksille! Astu keskikesän joulukauppaan täältä.

 

Olkoon Julen i Juli -viikko täynnä iloa ja valoa, sekä satuhieronnan taikaa! ♥️ Hellä kosketus ja kauniit sanat ovat lajoista parhaimpia.