Blogi

Ensimmäinen Satuhieronta-webinaari tulossa 04.08.2022. Ilmoittaudu mukaan!

Elokuussa otetaan uusi ”satuhieronta-askel” eteenpäin! Olet lämpimästi tervetullut mukaan historian ensimmäiseen satuhierontaa käsittelevään webinaariin (04.08.2022, klo: 18.00-18.40)! Webinaarin aiheena on syksyllä alkava Satuhierontaohjaajakoulutus.

Satuhierontaohjaajuus on matka satuhieronnan syvempään tietoon, oman sisäisen tiedon kuunteluun sekä kaiken tämän soveltamista käytäntöön. Webinaarissa tulet kuulemaan lisää alkavasta koulutuksesta, sen maistiasisia koulutuksen sisältämistä teemoista (turvan luominen, tarvelähtöisyys satuhierontahetkissä, satujen symbolit ja NLP…)

Webinaarissa puhujina Satuhierontaohjaajakoulutuksen pääkouluttaja Titta Karanta, Satuhieronta-menetelmän kehittäjä Sanna Tuovinen sekä Satuhierontaohjaaja, vieraileva kouluttaja Salla Jämsen (kuvassa). Myös keskusteluille ja kysymyksille on tilaa. Ilmoittaudu mukaan inspiroivaan, innostavaan ja lämminhenkiseen etä-tapahtumaan.

Satuhierontaohjaajakoulutus on osa sensitiivisen kasvatuksen ja kuntoutuksen maailmaa; Pienillä sanoilla ja teoilla on suuri merkitys!

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!